Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
CAMPANYES DE PROMOCIÓ DEL VALENCIÀ

El valencià, llengua de mercat

L'Oficina Municipal de Normalització Lingüística presenta la campanya 'El valencià, llengua de mercat'

L'Oficina Municipal de Normalització Lingüísitca (OMNL) ha presentat al Mercat de Benicarló la campanya “El valencià, llengua de mercat”. Aquesta campanya, que s'ha portat a terme conjuntament amb diversos ajuntaments valencians, es pretén obsequiar, d'una banda, els clients i clientes del Mercat amb una bossa reutilitzable de la dissenyadora Anna Llenas, serigrafiada amb lèxic en valencià dels productes del mercat. D'aquesta manera se'ls vol agrair, si són valencionoparlants, que dia a dia facen viure la llengua, utilitzant-la en tots els seus àmbits quotidians i, concretament, al Mercat, i, si no ho són, animar-los que es familiaritzen amb la nostra llengua i comencen a utilitzar-la.

D'altra banda, també es vol aprofitar per posar l'OMNL al servici de tots els venedors i venedores del Mercat i oferir-los el suport lingüístic a l'hora d'utilitzar el valencià en les relacions comercials escrites. Concretament, es pretén que s'animen a escriure el nom dels productes de les seues parades en valencià. Per això, se'ls ha fet arribar diversos lèxics amb el vocabulari més habitual dels productes del mercat. A més, se'ls ha ofert l'ajut de l'OMNL davant de qualsevol qüestió relacionada amb l'ús del valencià, com ara la redacció i correcció dels rètols de les seues parades o qualsevol escrit dirigit als seues clients.

Per aconseguir una bossa, els clients i clientes del Mercat de Benicarló s'han de dirigir a l'OMNL (3a planta de l'Ajuntament), d'11.00 h a 13.00 h i presentar un diversos tiquets per un import mínim de 10 euros.

Creat per anna el 30/09/2011
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/10/2018 14:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló