Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
QUADERN DE BITÀCORA

La web de l'Ajuntament inclou una secció dedicada a les Falles 2002

La web de l'Ajuntament inclou una secció dedicada a les Falles 2002

La pàgina web de l'Ajuntament de Benicarló acaba de publicar una nova secció amb tota la informació dels actes que se celebraran durant les Falles 2002. L'equip de desenvolupament de la web ha realitzat un complet treball per oferir tot el programa d'actes des d'una nova perspectiva, al poder consultar els actes ordenats per dies i hores de celebració, enlloc de separar-los en funció de qui els organitza.

La secció Falles 2002 inclou 10 apartats amb diverses imatges per donar compte del que serà l'edició 2002 de les festes falleres.

Hi apareix la programació de les festes dia a dia, les salutacions de l'organització, les fotografies i entrevistes amb les Falleres Majors de Benicarló, la descripció dels diversos monuments fallers i diversos consells per disfrutar de les falles amb més seguretat.

Com a novetat, s'ha de destacar un apartat on es pot consultar la situació dels diversos monuments fallers sobre el plànol de la ciutat, i la possibilitat d'enllaçar amb les webs de les falles que tenen aquest servei.

Creat per fidel el 01/03/2002
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 15:24 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló