Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
AGENDA 21 LOCAL I PARTICIPACIÓ CIUTADANA

La participació ciutadana

JORNADES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Construïm Benicarló dóna nom a les Jornades de la participació en l’Agenda 21 de Benicarló. És una aposta oberta a tota la ciutadania per a construir un poble millor i més sostenible. I per aconseguir-ho, volem crear un espai de trobada i participació. A les jornades ens trobarem per a parlar de les necessitats del nostre poble i elaborar propostes de futur per a la nostra gent i el nostre entorn.

Què és una Agenda 21 Local?

L’Agenda 21 Local és un procés participatiu que pretén integrar el desenvolupament social, econòmic i mediambiental en un tot. El primer pas és realitzar un diagnòstic de la situació socioambiental del poble o ciutat. El diagnòstic serveix per a detectar necessitats i fer propostes d’acció. En tot moment, la participació de la ciutadania i de la societat civil és fonamental tant per a elaborar idees com per a vetllar perquè es porte a terme.

A què venim?

Durant aquestos dos dies els veïns i les veïnes de Benicarló interessats en la sostenibilitat del nostre poble podrem opinar, intercanviar punts de vista, conèixer necessitats, consensuar propostes, crear grups de treball i continuar el camí.

En acabar les jornades, el procés de participació en l’Agenda 21 continuarà a través d’òrgans participatius oberts a tota la gent interessada.

Construïm Benicarló!

Vine!

18 i 19 de novebre a l’IES Coromines!

Inscriu-te de forma gratuïta abans del 13 de novembre:

  • Al telèfon gratuït 800 40 40 40

  • Dipositant la butlleta d'inscripció a la bústia de l'Ajuntament

  • A l'adreça electrònica correu.participacio.ciutadana@ajuntamentdebenicarlo.org

Creat per josep el 26/03/2009
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 15:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló