Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ

Voluntariat pel valencià

Vols aprendre a parlar en valencià? Vols ajudar algú a parlar en valencià? El Voluntariat pel Valencià t'ho posa fàcil. Vine a Aviva, l'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Benicarló, i, si ets valencionoparlant, et posarem en contacte amb una persona que vulga aprendre valencià o llançar-se a parlar-lo i, si encara no ho ets, amb un voluntari amb qui quedaràs per conversar en valencià.

És molt fàcil i gratuït. Si vols ser voluntari, no cal que tingues cap tipus de titulació, només que sigues valencianoparlant i vulgues dedicar a conversar en valencià una hora durant un mínim de 10 setmanes. I si vols ser aprenent, el mateix, només cal que dediques una hora durant un mínim de 10 setmanes a conversar en valencià amb una persona voluntària.

I sobretot, el programa s'ajusta a les vostres necessitats i conveniències, ja que l'objectiu del programa és que parleu en valencià d'una manera espontània, fent un café o una passejada, anant al Mercat, visitant el Mucbe o el que convingueu amb la vostra parella lingüística.

Document Idioma Format Longitud Actualitzat Autor

Sol·licitud per inscriure's al Voluntariat pel Valencià

Si voleu ser voluntari o aprenent del programa Voluntariat pel Valencià, empleneu aquest formulari i feu-lo arribar a l'Oficina Municipal de Normalització Lingüística.

v pdf 87,49 KB 23/03/2012

anna

Creat per anna el 04/03/2013
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/04/2019 13:48 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló