Benicarlˇ
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
EN VALENCI└

Voluntariat pel valenciÓ

Vols aprendre a parlar en valenciÓ? Vols ajudar alg˙ a parlar en valenciÓ? El Voluntariat pel ValenciÓ t'ho posa fÓcil. Vine a Aviva, l'AgŔncia de Promociˇ del ValenciÓ de l'Ajuntament de Benicarlˇ, i, si ets valencionoparlant, et posarem en contacte amb una persona que vulga aprendre valenciÓ o llanšar-se a parlar-lo i, si encara no ho ets, amb un voluntari amb qui quedarÓs per conversar en valenciÓ.

╔s molt fÓcil i gratu´t. Si vols ser voluntari, no cal que tingues cap tipus de titulaciˇ, nomÚs que sigues valencianoparlant i vulgues dedicar a conversar en valenciÓ una hora durant un mÝnim de 10 setmanes. I si vols ser aprenent, el mateix, nomÚs cal que dediques una hora durant un mÝnim de 10 setmanes a conversar en valenciÓ amb una persona voluntÓria.

I sobretot, el programa s'ajusta a les vostres necessitats i conveniŔncies, ja que l'objectiu del programa Ús que parleu en valenciÓ d'una manera espontÓnia, fent un cafÚ o una passejada, anant al Mercat, visitant el Mucbe o el que convingueu amb la vostra parella lingŘÝstica.

Document Idioma Format Longitud Actualitzat Autor

Sol·licitud per inscriure's al Voluntariat pel Valencià

Si voleu ser voluntari o aprenent del programa Voluntariat pel ValenciÓ, empleneu aquest formulari i feu-lo arribar a l'Oficina Municipal de Normalitzaciˇ LingŘÝstica.

v pdf 87,49 KB 23/03/2012

anna

Creat per anna el 04/03/2013
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 10/12/2018 13:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarlˇ