L'AJUNTAMENT

En valencià

En valencià és l'espai que aquest web dedica a la llengua. En l'Ajuntament de Benicarló el departament encarregat de promocionar i fomentar l'ús del valencià és Aviva-Agència de Promoció del Valencià.

L'Aviva-Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Benicarló forma part de la xarxa d'agències de promoció del valencià de tots el territori, gràcies al protocol de col·laboració firmat entre la Conselleria d'Educació, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i diversos ajuntaments valencians l'octubre de 2009. Tot i això, les tasques que ara per ara desenvolupa Aviva ja es desenvolupaven a l'Ajuntament des de l'any 1998, des del departament anomenat Oficina Municipal de Normalització Lingüística.

Bàsicament, les funcions d'Aviva són les definides a l'art. 10 del Reglament municipal per a la normalització lingüística. Per tant, podeu vindre a Aviva si voleu:

Si no podeu vindre, en aquesta secció podeu trobar informació sobre legislació lingüística, proves de capacitació, cursos de llengua, recursos lingüístics, convocatòries de concursos, subvencions, etc.

Aquesta secció està oberta a totes les aportacions i suggeriments que pugueu fer per a millorar-la. També podeu posar-vos en contacte amb el personal d'Aviva i se us atendrà gustosament.

Creat per anna el 14/02/2013

© 2000-2019 Ajuntament de Benicarló