Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
L'AJUNTAMENT

En valencià

En valencià és l'espai que aquest web dedica a la llengua. En l'Ajuntament de Benicarló el departament encarregat de promocionar i fomentar l'ús del valencià és Aviva-Agència de Promoció del Valencià.

L'Aviva-Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Benicarló forma part de la xarxa d'agències de promoció del valencià de tots el territori, gràcies al protocol de col·laboració firmat entre la Conselleria d'Educació, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i diversos ajuntaments valencians l'octubre de 2009. Tot i això, les tasques que ara per ara desenvolupa Aviva ja es desenvolupaven a l'Ajuntament des de l'any 1998, des del departament anomenat Oficina Municipal de Normalització Lingüística.

Bàsicament, les funcions d'Aviva són les definides a l'art. 10 del Reglament municipal per a la normalització lingüística. Per tant, podeu vindre a Aviva si voleu:

  • Que us aclarim algun dubte lingüístic

  • Que us informem sobre els cursos de valencià i sobre els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

  • Que us ajudem a escriure en valencià el rètol del vostre comerç o us revisem un escrit

  • Que us informem sobre els vostres drets lingüístics

  • Que us informem sobre les subvencions per l'ús del valencià i les convocatòries de premis i concursos

  • En definitiva, que us donem un cop de mà en totes aquelles qüestions relacionades amb la nostra llengua.

Si no podeu vindre, en aquesta secció podeu trobar informació sobre legislació lingüística, proves de capacitació, cursos de llengua, recursos lingüístics, convocatòries de concursos, subvencions, etc.

Aquesta secció està oberta a totes les aportacions i suggeriments que pugueu fer per a millorar-la. També podeu posar-vos en contacte amb el personal d'Aviva i se us atendrà gustosament.

Creat per anna el 14/02/2013
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/03/2019 15:02 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló