Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
DOCUMENTS COMERCIALS

El rebut

FORMAT

És lliure, tot i que generalment s'utilitza un paper de dimensions menors que un DIN A4 perquè la quantitat d'informació és escassa.

Plantilla rebut.ott.

DEFINICIÓ

El rebut és un document amb què es reconeix haver rebut d'algú, generalment, diners, perquè aquesta persona en tinga constància.

ESTRUCTURA

1. Capçalera

En aquest apartat s'identifica qui rep (els diners, el material, etc.). Hi poden aparèixer les dades completes (nom, càrrec, adreça i localitat) o bé només el nom i l'adreça. També hi pot aparèixer el logotip de l'empresa, en el cas de tindre'n.

2. Número de rebut i data

Espai per indicar, si escau, el número de rebut i la data.

3. Identificació del client

Espai per indicar qui fa el pagament o el lliurament de material, amb el nom i els cognoms, i les altres dades que es consideren necessàries segons el context en què es produeix el rebut (DNI o NIF, entitat, adreça, etc.).

4. Cos

En aquest apartat cal fer constar les dades de l'operació que es duu a terme (dels diners que s'han rebut, del material, del concepte en virtut del qual s'ha fet el pagament, etc.)

5. Firma i segell

Espai reservat per a la signatura de la persona que rep (els diners, el material, etc.) i, si escau, el segell de l'empresa que representa.

FRASEOLOGIA

  • xec

  • taló

  • justificant de recepció, acusament de recepció

  • pagament a terminis

MODEL EMPLENAT

Ací teniu un model de rebut.

PLANTILLA

Ací teniu una plantilla de text de rebut que incorpora l'estructura que hem descrit abans. Aquesta plantilla està preparada per ser utilitzada amb el processador de textos d'OpenOffice.org. Si teniu dubtes a l'hora d'utilitzar-la, consulteu el document d'ajuda d'ús de les plantilles.

Document Idioma Format Longitud Actualitzat Autor

Models emplenats: rebut.pdf

Model de rebut.

v pdf 230,71 KB 13/02/2012

anna

Creat per anna el 14/02/2012
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/02/2019 15:39 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló