Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
RECURSOS LINGÜÍSTICS

Programari en valencià

Programari en valencià

Softcatalà

Softcatalà és una associació sense ànim de lucre, l'objectiu bàsic de la qual és fomentar l'ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies. Per això, entre les seues activitats, hi ha l'organització, el desenvolupament, la traducció i la distribució de programari en català.

Trobareu, doncs, al seu web una gran diversitat de programari en valencià (Internet, ofimàtica, llengua, multimèdia i jocs), que us pot ser d'utilitat en el vostre àmbit professional i personal.

http://www.softcatala.org/

Programari d'ofimàtica

OpenOffice.org

L'OpenOffice.org és un paquet ofimàtic lliure amb el qual podem crear documents de text, bases de dades, presentacions de diapositives, etc. El Manual de documentació comercial incorpora plantilles de documents creades per a ser utilitzades amb Writer, el processador de textos d'OpenOffice.org.

http://www.openoffice.org/ca/

Programari en valencià per gestionar una PIME

EinesTic

Conjunt d'eines informàtiques per cobrir les necessitats bàsiques informàtiques dels treballadors autònoms i les petites empreses. El paquet està desenvolupat per la Generalitat de Catalunya i es gestiona des d'un tauler de control i inclou els següents programes:

  • L'Abanq, d'InfoSial, que permet gestionar clients, proveïdors, agents comercials, pressupostos, comandes, albarans, factures i productes. També permet la impressió d'ofertes, comandes, albarans i factures amb les plantilles seleccionades en l'EinesTIC.

  • L'OpenbravoPOS, integrat amb l'aplicació de gestió, per a la sincronització de productes definits des del tauler de control i la sincronització de les factures generades.

  • L'OpenOffice per a totes les funcionalitats d'ofimàtica (edició de textos,elaboració de presentacions, cartes, faxos...).

  • Un mòdul propi de generació de models d'Hisenda.

  • El Gimp com a programa de retoc fotogràfic.

  • El Firefox com a navegador web.

  • El Thunderbird com a gestor de correu electrònic.

  • En les distribucions per a sistemes Windows, l'EinesTIC inclou l'aplicació PDFCreator per a la creació de PDF. Aquesta eina permet crear fitxers PDF des de qualsevol aplicació que puga imprimir.

http://einestic.pimestic.cat/

Manual de documents per a l'empresa

Manual de documents per a l'empresa (MDE) és una aplicació informàtica per a Windows 95/98, creada per la Generalitat de Catalunya. Aquest programa permet elaborar i imprimir la documentació que usualment generen les empreses en les seves activitats comercial i administrativa.

http://www.gencat.cat/empresaiocupacio/departament/centre_documentacio/publicacions/empresa/mde/web/

Programari en línia per elaborar cartes de bars i restaurants

Menú a la carta

Aplicació informàtica en línia per a elaborar cartes de menús de restaurants en 6 llengües diferents. Cal fer-se usuari registrat i és gratuït. Desenvolupat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

http://www.menualacarta.net/

Plats a la carta

Aplicació informàtica en línia que permet elaborar cartes de restaurant en valencià i en cinc llengües més. Registre gratuït. Desenvolupat per la Generalitat de Catalunya.

http://www10.gencat.cat/pres_plats/AppJava/index.jsp

Creat per anna el 14/02/2012
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 13/11/2018 14:36 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló