Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
MEDI AMBIENT

Campanya Compartir Cotxe

El projecte COMPARTIR COTXE neix de la voluntat de l'Ajuntament de la ciutat de fomentar entre la població un ús més racional del cotxe. El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l'hora de fer un viatge.

OBJECTIUS:

* Facilitar als ciutadans i a les ciutadanes de Benicarló una altra alternativa en els seus desplaçaments tenint en compte mesures de sostenibilitat en la mobilitat.

* Disminuir la contaminació i el consum energètic produït pels vehicles privats.

* Millorar la utilització de l'espai públic.

COM ACCEDIR-HI?

Per a anar a treballar

Si aneu de Benicarló a algun dels centres de treball de les rodalies, i heu de fer sempre un mateix recorregut amb el vostre vehicle privat o busqueu persones amb qui compartir el cotxe, podeu accedir a l'enllaç compartir cotxe per a anar a treballar.

Per a anar a la universitat

Si estudieu o treballeu a la universitat i busqueu amb qui compartir un mateix viatge des de Benicarló fins a qualsevol de les universitats, podeu accedir a l'enllaç compartir cotxe per a anar a la universitat.

Per a anar de viatge

Si feu viatges esporàdics o no regulars, ja sigui a altres ciutats espanyoles o fins i tot a l'estranger, aquí també podeu trobar persones interessades a compartir les despeses del viatge. Accediu a l'enllaç compartir cotxe per a anar a altres llocs.

COM FUNCIONA?

Mitjançant aquest servei veureu on line les persones que estan inscrites per fer un viatge semblant al vostre. A través del correu electrònic us podreu posar en contacte amb elles. Veureu quines són les seves preferències, si disposen o no de cotxe, el motiu del viatge, i tot un seguit de dades per fer més fàcil la trobada de companys i companyes de viatge. Podreu deixar un missatge electrònic a aquelles persones que considereu que són adients per compartir un mateix viatge. Tot de manera immediata i sense intermediaris.

Creat per jvilanova el 05/02/2007
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 14/08/2018 14:17 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló