Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
L'AJUNTAMENT

Museu d'Infografia

Benvinguts al Museu d'Infografia www.ajuntamentdebenicarlo.org Infografia guanyadora de la 3a edició

Aquest no és un museu normal i corrent, ja que les obres exposades no existeixen físicament, com un quadre pintat sobre una tela i envoltat amb un marc de fusta: les obres que aquí s'exposen són infografies, (imatges digitals) i per tant, s'exposen en un entorn digital com és la web municipal, oberta a tots els visitants 24 hores al dia.

Si feu un recorregut per les diferents sales del Museu tindreu l'oportunitat de contemplar les obres participants en les diverses edicions dels Concursos d'Infografia "Ciutat de Benicarló", les bases dels quals poden consultar-se en aquesta mateixa web.

Els finalistes i els guanyadors dels concursos compten amb sales pròpies des d'on podreu disfrutar dels treballs que, a judici del Jurat, els han fet mereixedors de les distincions atorgades als Concursos.

Per a fer-vos més fàcil la vostra visita al Museu, passem a continuació a descriure els diferents rètols que hi trobareu:

Entrada al Museu d'Infografia

Punxant ací podreu veure, de manera conjunta, les miniatures de les obres exposades en cada sala del Museu., amb les dades del seu autor i les dimensions de les imatges. Per a veure les imatges amb major detall, només cal punxar-hi a sobre.

Aquest botó us amplia la informació associada a la sala on esteu, oferint-vos les actes dels concursos o, en el cas de les sales dels guanyadors, les dades i una breu entrevista amb els autors

Diferencien els accessos a cadascuna de les sales del Museu

Cadascuna de les obres participants al concurs pot consultar-se punxant al seu corresponent requadre. Al passar per damunt amb el cursor, apareix el nom de l'obra i el seu autor. Si punxeu sobre la imatge, podreu contemplar-la ampliada.

Si us ve de gust, podeu passar a visitar el Museu d'Infografia.

També podeu consultar les bases per participar en la 4a edició del Concurs d'Infografia Ciutat de Benicarló.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/02/2019 15:39 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló