Ajuntament de Benicarló mucbefoto del mucbefoto del mucbe
Ajuntament de Benicarló Centre Cultural Convent de Sant Francesc     e-mail: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Valencià | Castellano
EXPOSICIÓ VIRTUAL MIGUEL GARCÍA LISÓN

4. Ensenyant a mirar, ensenyant a dibuixar

Ensenyant a mirar, ensenyant a dibuixar

Miguel García Lisón finalitza el 1970 els seus estudis a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB). A partir de llavors s’hi incorpora com a professor i inicia la seva participació en la gestió acadèmica del centre.

L’any 1974 llegeix la seva tesi doctoral Percepción, análisis y expresión gráfica del espacio arquitectónico i s’incorpora com a professor de dibuix al Departament d’Expressió Gràfica Arquitectònica.

El 1976 obté la plaça de professor en l’Escola d’Arquitectura de València, on dirigeix el Departament d’Expressió Gràfica fins el 1978, any en què retorna a Barcelona. El 1983 és nomenat catedràtic de l’ETSAB i el 1984 subdirector d’Infraestructura i Patrimoni, càrrec que exerceix fins a l’any 1991. Durant aquesta etapa organitza nombroses exposicions sobre restauració del patrimoni arquitectònic i coorganitza la celebració del centenari de l’escola.

L’any 1992 és elegit director del Departament d’Expressió Gràfica Arquitectònica de la Universitat Politècnica de Catalunya, on desenvolupa la major part de la seva activitat docent.

Addicionalment, també és professor del Màster de Tècniques de Rehabilitació Arquitectònica de la Universitat de València, participa en congressos nacionals i internacionals, dirigeix nombroses tesis doctorals, forma part de tribunals d’oposició i és autor d’articles, publicacions i conferències sobre l’ensenyament del dibuix, la restauració arquitectònica i l’arquitectura popular.

Creat per rmarti el 14/10/2011
© 2000-2020 Equip Desenvolupament Web Imprimir