Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
I JORNADES COMARCALS SOBRE INTERNET

Presentació

El grau de penetració de les noves tecnologies, la informàtica i en concret Internet i l'anomenada Societat de la Informació en la societat actual és cada dia major.

Benicarló i la comarca del Baix Maestrat no es queden arrere en aquestes iniciatives, concentrant una bona quantitat d'experiències de presència a Internet amb continguts definits i de qualitat.

Per tal d'aportar un fòrum de reflexió i intercanvi d'experiències dutes a terme a Benicarló i comarca en aquest àmbit, l'Ajuntament de Benicarló, a través de l' Equip de Desenvolupament de la Web Municipal, ha impulsat la realització d'aquestes primeres Jornades Comarcals sobre Internet, on representants de diversos sectors implicats en el tema exposaran i debatran les seues experiències.

Aquestes jornades es plantegen des de diversos àmbits on Internet té una creixent influència, com són, per començar, els Mitjans de Comunicació Comarcals, en una clara aposta per superar l'àmbit local d'influència dels mitjans tradicionals.

Tenen també una indubtable importància les petites i mitjanes empreses comercials i de serveis i l'administració municipal, que assumeixen el repte de la presència activa a la Xarxa amb serveis per als seus usuaris.

No ens podem oblidar de les infrastructures tecnològiques que possibiliten l'accés a Internet a particulars, empreses i institucions en condicions òptimes de velocitat i qualitat, ja que constitueixen un aspecte de decisiva importància en el desenvolupament del sector i la difusió dels continguts de la Xarxa.

Les presents jornades, pioneres a la comarca, volen fer arribar a la societat en general els esforços duts a terme per un grup cada dia més nombrós d'empreses i institucions per aprofitar els indubtables avantatges de les xarxes telemàtiques d'intercanvi d'informació.

Al mateix temps, la realització d'aquestes primeres Jornades possibilita donar peu a successives edicions on abordar les novetats que incessantment apareixen en el sector, des d'una perspectiva propera a la comarca i de manera pràctica i amena, sense excessius tecnicismes.

Jaime Mundo Alberto

Alcalde de Benicarló

Francisco Pac Solana

Regidor delegat de l'Àrea d'Informàtica

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/11/2018 12:16 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló