Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
INSTAL·LACIONS MUNICIPALS

Polígon industrial Collet

Benicarló ofereix al sector empresarial en general una ubicació per les seues activitats amb una oferta de sòl apte, assequible i ben localitzat com és el Polígon Industrial "Collet".

El municipi de Benicarló se situa en una zona de gran interés per a la indústria, així com per a la resta de sectors econòmics - especialment comerç, turisme, agricultura i pesca -, i tot això gràcies a avantatges com la seua ubicació o el complet sistema de comunicacions que posseeix. Plànol

Aquesta realitat ha donat els seus fruits en una iniciativa conjunta entre instàncies autonòmiques i locals, forjant un nou espai de desenvolupament: El Polígon Industrial "Collet". Aquest es constitueix com a veritable element de futur, que en un termini immediat es veurà incorporat irreversiblement al capdavant del desenvolupament econòmic de la nostra província i comunitat.

La primera fase de les obres del polígon, ha rebut una magnifica acollida entre el sector empresarial, la qual cosa va motivar la inauguració el febrer de 2000 de la segona fase del projecte, que recull 106.624 m2 de sòl industrial repartit en parcel·les de diverses superfícies que, com les ja existents, compten amb un entorn totalment urbanitzat (enllumenat públic, mobiliari urbà, connexions a xarxa elèctrica, d'aigua i clavegueram, i a la xarxa de subministrament de gas ciutat), i són oferides a un preu excepcional en tractar-se de terrenys oferits pel sector públic.

Per tal de conèixer més a fons aquesta instal·lació, i plantejar totes aquelles qüestions del vostre interés, no dubteu a posar-vos en contacte amb l'Ajuntament de Benicarló a través de l' Agència per al Foment d'Iniciatives Comercials (AFIC) , per qualsevol dels següents mitjans:

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/05/2019 07:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló