Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
INSTAL·LACIONS MUNICIPALS

Pavelló Poliesportiu Municipal

El pavelló poliesportiu municipal està situat al carrer d'Andalusia, a la zona de l'entrada a la ciutat des de la N-340 per l'Av. de Catalunya.

En aquesta instal·lació, formada d'un pavelló i pista annexa coberts, i d'una pista annexa descoberta, l'esportista compta amb mitjans per a practicar variats esports, entre els quals trobem bàsquet, handbol, voleibol, futbol sala, judo, tennis de taula, gimnàstica rítmica, gimnàstica de manteniment per a la tercera edat, aeròbic, escalada, patinatge o bàdminton.

PAVELLÓ POLIESPORTIU

El 28 de juny de 1987 es va inaugurar el Pavelló Poliesportiu Municipal.

La instal·lació pot albergar en les seues graderies 1005 persones assegudes, i disposa de megafonia, lavabos públics, 6 vestidors, un magatzem en el qual se guarda material esportiu, i servei de bar.

Així mateix, cal destacar l'existència d'un gimnàs amb aparells de musculació, rehabilitació i tatami per a la pràctica de les arts marcials.

La pista principal, de parquet, té 40 metres de longitud, per 25 d'amplària, idònies per a acollir competicions de nivell nacional de bàsquet, handbol, futbol sala i altres disciplines esportives.

En l'actualitat, el pavelló poliesportiu municipal funciona a ple rendiment, i acull les activitats de gran quantitat d'entitats esportives de la localitat i permet als esportistes exercitar-se amb tots els serveis necessaris.

A més de la pista principal, el pavelló compta amb dues pistes annexes que completen la instal·lació:

PISTA ANNEXA COBERTA

Compta amb una Pista de 40 x 25, amb paviment de terratzo que es pot utilitzar per a la pràctica de bàsquet, handbol, futbol sala, bàdminton, voleibol o patinatge.

A més, els aficionats a l'escalada disposen, des de 1995, d'un rocòdrom en aquesta pista annexa per a iniciació i entrenament amb una altura de 7 m. i 49 m2 de paret escalable; el rocòdrom compleix amb les normes de seguretat exigides per la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada.

L'equipament de la pista annexa coberta es completa amb una sala per a la pràctica de l'esquaix construïda l'any 1998.

Finalment, altres activitats esportives com el ioga, gimnàstica xinesa o correcció postural tenen el seu lloc a la pista annexa coberta.

PISTA ANNEXA DESCOBERTA

Amb paviment de formigó, i lavabos propis, aquesta pista de gran extensió, té delimitades pistes de futbol sala, de handbol i de bàsquet amb 4 cistelles, les quals es poden utilitzar indistintament.

Té dos jocs de cistelles: un per a adults i l'altre parell de cistelles d'altura més reduïda per als xiquets que s'inicien en aquest esport i per a la pràctica de l'esport escolar.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 14:18 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló