Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
INSTAL·LACIONS MUNICIPALS

Piscina Municipal

La Piscina Municipal, situada en la prolongació de l'Av. de Iecla, completa, juntament amb les pistes municipals d'atletisme i camp de futbol, un recinte esportiu amb una variada oferta d'activitats, a pocs metres del Pavelló Poliesportiu Municipal.

La primera pedra de la piscina, una de les instal·lacions més desitjades per tots els benicarlandos i que s'ha fet realitat, es va col·locar el 23 d'abril de 1998, amb la presència d'autoritats locals, provincials i autonòmiques, entre les quals trobem la consellera de Benestar Social, Marcela Miró, el president de la Diputació Provincial, Carlos Fabra, el vicepresident de la Diputació, el director general d'Esports de la Comunitat Valenciana, l'alcalde de Benicarló, Jaime Mundo Alberto i el regidor d'Esports, Marcos Marzal Roca.

L'obra va ser realitzada per l'empresa Romimar, SA, sota la direcció de l'arquitecte municipal, Luís Pérez Lores, i l'aparellador, José Antonio Mejías Esteller.

La piscina municipal es va inaugurar el 17 de setembre de 1999 sent alcalde Jaime Mundo Alberto, i acompanyat de totes les personalitats de la província, a les quals es va obsequiar amb una exhibició de natació sincronitzada protagonitzada per nadadores de nivell nacional.

Consta d'una pila principal de 25 metres de longitud i profunditat suficient per a la pràctica del waterpolo, dividida en 8 carrers que permeten albergar simultàniament una bona quantitat de banyistes, a més d'estar preparada per a poder acollir competicions autonòmiques i estatals.

Hi ha també una altra cubeta més petita, de menor profunditat, situada vora l'anterior, destinada als més petits.

El recinte i les piscines estan climatitzades, i es completa amb un gimnàs, vestuaris diferenciats per als assistents a cursos i per als usuaris ocasionals, lavabos, grades amb capacitat per al voltant de 100 persones i magatzem per a guardar materials.

La zona de recepció compta amb diverses màquines expenedores de begudes i aperitius i una oficina, des d'on s'informa als interessats sobre les tarifes d'entrades i abonaments mensual, així com de la variada oferta de cursos d'aprenentatge i perfeccionament, i altres activitats aquàtiques que s'organitzen a la piscina, sota l'atenta vigilància de monitors i socorristes.

El telèfon de la piscina municipal és el 964 46 28 49.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/05/2019 07:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló