Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
INSTAL·LACIONS MUNICIPALS

Pàrquing de la plaça de la Constitució

Obert al públic des del 25 de febrer del 2002, l'aparcament públic subterrani de la plaça Constitució està situat en ple centre de la ciutat, a 200 metres del Mercat Central o l'Ajuntament de Benicarló, i té una capacitat de 107 places.

D'aquesta manera es facilita l'accés al Centre Comercial Històric de Benicarló per a realitzar còmodament compres als comerços de la zona, qualsevol tipus de gestions, o simplement, fer una passejada.

Els accessos del pàrquing, tant d'entrada com de sortida, se situen al carrer Pintor Sorolla.

El pàrquing de la plaça Constitució està obert al públic els dies laborables de Dilluns a Divendres de 08.00 a 20.00 hores i els dissabtes no festius, de 09.00 a 21.00 hores. Per a garantir la seguretat dels vehicles i persones, l'aparcament de la plaça Constitució està vigilat mitjançant càmeres de vídeo connectades amb les dependències de la Policia Local de Benicarló situat en els baixos de l'Ajuntament.

En diumenges, festius i hores de dies laborables no incloses anteriorment, l'accés al pàrquing es controla des de les dependències de la Policia Local, sol·licitant-se a través de l'intercomunicador situat en la porta principal de l'aparcament.

El recinte està gestionat per l'empresa Dornier, que a Benicarló és també l'encarregada de l'aparcament en zona blava en superfície.

En el propi aparcament hi ha màquines dispensadores de tiquets que donen dret a estacionar per un període limitat de temps, variant la tarifa en funció de la franja del dia matí/nit i el període de temps sol·licitat, encara que cal destacar que l'estacionament en el pàrquing subterrani resulta més econòmic que el de la zona blava dels carrers de la ciutat en termes de preu/temps.

Les tarifes de l'estacionament temporal en l'aparcament subterrani de la plaça Constitució són les vigents en la corresponent ordenança fiscal reguladora de la taxa per l'estacionament de vehicles de tracció mecànica en les vies públiques municipals de permanència limitada que podeu consultar a la secció Ordenances fiscals d'aquesta web, escollint l'any actual.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/05/2019 07:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló