Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES

Setmana Santa

Salutació de la Junta Local de Setmana Santa

De nou la Setmana Santa a Benicarló i, una altra vegada, ens immergim es una Setmana plena de fe, sentiments, passió, penitència, dolor i alegria. Una Setmana Santa de bellesa manifesta en les seues solemnes processons i viacrucis, en la barreja de colors de les túniques de les germandats, en la personalitat i elegància dels passos.

Un any més, convertireu els carrers del vostre poble en la Jerusalem del temps de Jesús, els omplireu de les representacions dels distints moments de la seua passió i mort, celebrareu la seua resurrecció. I tot, d'una manera plàstica, senzilla i comprensible als ulls de tothom.

La tenacitat amb què durant tot un any treballeu per poder celebrar aquesta Setmana de Passió és digna de ser reconeguda i alabada. L'esforç i l'estima que dediqueu a la seua preparació demostra el vostre compromís per matindre vives les arrels més profundes de la nostra cultura i la nostra fe.

Per tant, des d'aquestes línies, volem encoratjar les germandats i confraries perquè continueu treballant per la nostra Setmana Santa de la mateixa manera que ho feu des de fa ja tants anys.

Volem també invitar tots aquells que no coneixen la Setmana Santa de Benicarló a passar aquests dies entre nosaltres, perquè, a més de sentir l'accent religiós de la nostra ciutat, comprovaran l'hospitalitat de tots els benicarlandos.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/05/2019 15:24 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló