Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2018

Salutació del president

Cada any, amb el mes d'agost, arriba el temps de les festes patronals a Benicarló. Amb elles torna als carrers l'ambient alegre d'unes celebracions on s'uneixen la vitalitat, la innovació i la creativitat del present amb tradicions que s'han transmés de generació en generació fins arribar als nostres dies.

Els veïns de Benicarló seguint el costum obriran enguany les seues portes de bat a bat a gent de tot arreu que podrà apreciar l'esperit de convivència alegre, plena i en germanor que es manifesta en tots els actes que integren el programa de festes i que són un gran espai de trobada per a tots els veïns.

Des d'estes línies anime als veïns a participar plenament d'una festa magnífica i a acollir amb la mateixa hospitalitat amable de sempre a tots els visitants de la Comunitat Valenciana i de fora que junt amb ells prendran part en les celebracions de 2018. També vull enviar des d'ací a totes les amigues i els amics de Benicarló la meua salutació més cordial, acompanyada dels meus millors desitjos per al futur i d'un fort abraç.

Ximo Puig i Ferrer

President de la Generalitat

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/05/2019 12:22 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló