Dia 22

Dimecres 22 d'agost

foto

11.00 h Inauguració XIII Exposició Modelisme Naval. Horari: de 18.00 a 22.00 h Lloc: Magatzem de la Mar. Organitza: Club de Modelisme Naval Benicarló Cara a la Mar.

11.30 h Conferència «La professionalització en la música: opcions», a càrrec del compositor i director convidat a la Serenata, el mestre Andrés Valero Castells. Lloc: Saló Gòtic. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló.

17.00 h Exhibició de bous a la mar. Consulteu programació de bous ací.

17.00h. h infantil. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Regidoria de Turisme.

18.30 h Festa infantil amb atraccions, jocs i música. Lloc: Avda Catalunya amb l'encreuament del carrer d'Alacant. Patrocina Ashland Chemical Hispania SL. Col·labora Comissió de festes.

21.00 h Cercavila per recollir la musa per a la Gala d'Entitats. Recorregut: c. de Cabanes, c. del Pilar i Ajuntament. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló.

22.45 h Cercavila amb la reina de les Festes, la dulcinea, la Cort d'Honor 2018 i les dames de les entitats 2018, acompanyades per la Banda de Música de l'Associació Musical Ciutat de Benicarló i la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, c. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. del Dr. Ferran, pl. de la Mare Molas, av. de Méndez Núñez, c. de les Illes Canàries fins a la pista annexa del Pavelló Poliesportiu Municipal. Organitza: Comissió de Festes.

23.30 h Ball de gala en homenatge a les dames de les entitats locals 2018. Durant l'acte es retrà homenatge a la Persona Destacada en l'Àmbit de l'Acció Social 2018, Jesús Arnau Fresquet; a la Millor Esportista 2018, María García Martínez; a la Millor Trajectòria Esportiva 2018, J. Gregori Bretó París; a la millor Entitat Esportiva 2018, Club de Tenis Benicarló; i a la Persona Destacada en l'Àmbit Cultural 2018, Josep Albiol Alberich. Assistència d'etiqueta. Lloc: pista annexa al Pavelló Poliesportiu Municipal.

00.30 h Actuació de l'orquestra NUEVA ALASKA, fins a les 5.00 h. Lloc: pista annexa del Pavelló Poliesportiu de Benicarló.