Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2018

Diumenge 19 d'agost

foto

09.00 h VIII Open de Tennis Taula Ciutat de Benicarló. Lloc: sala annexa al Pavelló Poliesportiu. Organitza: Club Tennis Taula Benicarló.

09.30 h IV Motoesmorzar Festes Patronals Benicarló 2018. Lloc: pl. dels Mestres del Temple. Organitza: Maestrat Motor Club Benicarló. Preu: 10 euros.

10.00 h II Camden Bló. Jornades d'art urbà amb artistes locals que pintaran el mur que rodeja el c. de Pius XII i la pl. de la Constitució a càrrec de Ray, Eva Cutanda, Sara Foix i Marta Foix, entre altres artistes. Lloc: pl. de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes.

10.00 h II Camden Bló. Exposició de dibuixos urbans dels Urban Sketchers Maestrat. Lloc: c. de les Moreres. Organitza: Comissió de Festes.

10.00 h II Camden Bló. Trobada de dibuix urbà pel casc antic a càrrec d'Urban Sketchers Maestrat. Lloc: c. de les Moreres. Organitza: Comissió de Festes.

10.00 h Concurs federat de tir i arrossegament. Lloc: recinte esportiu de la partida de Sanadorlí junt a l'IES Ramón Cid. Organitza: Penya Surrach 2000.

10.00 h VIII Toneig 3 × 3 Bàsquet en Cadira de Rodes Passa i Assenta't. Lloc: pati de La Salle. Organitza: Associació de Persones Discapacitades Físiques Cocemfe Maestrat.

11.00 h II Camden Bló. Jornades d'art urbà: pintada d'un mural de 30 m × 2 m a càrrec del professor de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Múrcia Carlos Callizo, fins a les 23.00 h. Lloc: pl. de Blasco Ibáñez. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Regidoria de Cultura, Frankfurt 10 i Hotel Rosi.

11.00 h II Camden Bló. Mercat Conscient. Tallers, música en directe i moltes altres activitats, fins a les 23.00 h Lloc: c. de les Moreres. Organitza: Comissió de Festes.

11.00 h II Camden Bló. Jornades d'art urbà fins a les 23.00 h h amb l'artista convidat Ángel Caballero Rioja, Xolaka, que pintarà un mural gegant. Lloc: av. de Catalunya, cantonada amb c. del Rei Alfons XIII. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Regidoria de Cultura i Hotel Rosi.

11.00 h II Camden Bló. Jornades d'art urbà fins a les 23.00 h amb l'artista convidada De Tripas Aerosol, que pintarà un mural gegant. Lloc: passatge pl. de l'Emperador Carles I al c. del Crist de la Mar. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Regidoria de Cultura i Hotel Rosi.

11.00 h II Camden Bló. Jornades d'art urbà fins a les 23.00 h amb l'artista convidada Fio Silva, que pintarà un mural gegant. Lloc: c. de Peníscola. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Regidoria de Cultura i Hotel Rosi.

12.00 h Concert de la Coral de la Gent Gran. Lloc: capella de l'antic Convent de Sant Francesc. Organitza: Club de la Tercera Edat.

15.00 h II Camden Bló. Jornades d'art urbà amb artistes locals que pintaran el mur que rodeja el c. de Pius XII i pl. de la Constitució a càrrec de Ray, Eva Cutanda, Sara Foix i Marta Foix, entre altres artistes. Lloc: pl. de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h II Camden Bló Exposició de dibuixos urbans dels Urban Sketchers Maestrat. Lloc: c. de les Moreres. Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h II Camden Bló. Jornades d'art urbà: pintada d'un mural de 30 m × 2 m a càrrec del professor de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Múrcia Carlos Callizo, fins a les 23.00 h. Lloc: pl. de Blasco Ibáñez. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Regidoria de Cultura, Frankfurt 10 i Hotel Rosi.

15.00 h II Camden Bló. Mercat Conscient. Tallers, música en directe i moltes altres activitats, fins a les 23.00 h Lloc: c. de les Moreres. Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h II Camden Bló. Jornades d'art urbà fins a les 23.00 h amb l'artista convidat Ángel Caballero Rioja, Xolaka, que pintarà un mural gegant. Lloc: av. de Catalunya, cantonada amb c. del Rei Alfons XIII. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Regidoria de Cultura i Hotel Rosi.

15.00 h II Camden Bló. Jornades d'art urbà fins a les 23.00 h amb l'artista convidada De Tripas Aerosol, que pintarà un mural gegant. Lloc: passatge pl. de l'Emperador Carles I al c. del Crist de la Mar. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Regidoria de Cultura i Hotel Rosi.

15.00 h II Camden Bló. Jornades d'art Urbà fins a les 23.00 h amb l'artista convidada Fio Silva que pintarà un mural gegant. Lloc: c. de Peníscola. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Regidoria de Cultura i Hotel Rosi.

15.20 h I Concurs de Tripalosky. Lloc: casal de la Penya l'Arjup, recinte de penyes. Organitza: Penya l'Arjup.

16.00 h VI Ruta de Germanor XQSI-Arjup. Cercavila pels diferents establiments col·laboradors de la ciutat. Sortida a les 16.15 h des del recinte de penyes. Inici: recinte de les penyes. Organitza: Penya l'Arjup i Penya XQSI.

17.00 h Correbars Embolicat. Lloc: carpa Penya l'Embolic. Organitza: Penya l'Embolic.

17.00 h II Edició Caduf Solidari. Pinta el teu cadufet. Donatiu: 3'5 EUR a benefici d'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer). Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya Alakran. Col·labora: Adapta Color SL.

17.00 h III Concurs de Menjar Magdalenes. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya la Pinya.

17.30 h XXVIII Jocs Tradicionals de Benicarló amb Toc Tararot. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya els Tararots.

18.00 h XXVIII Exposició de Bonsais. Horari: de 18 a 22 h. Lloc: CEIP Marqués de Benicarló. Organitza: Associació Bonsai de Benicarló.

18.00 h XV Degustació de Meló de Moro. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya el Masclet.

18.00 h III Concurs de Llançament de Pinyol. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya la Pinya.

18.00 h I Torneig de Rap FreeStyle Sector Crític. Lloc: casal Penya Sector Crític, recinte de penyes. Organitza: Penya Sector Crític.

18.00 h Cercavila amb les Feres de l'Estel del Collet, acompanyats per la Xaranga 'ls Desmadrats. Recorregut: Ajuntament, pl. de Sant Bartomeu, c. Major, c. de Vinaròs, c. de Lluís Vives, av. de Catalunya, c. de Méndez Núñez, pl. de l'Emperador Carles I, c. del Crist de la Mar, c. de Pius XII i pl. de la Constitució. Organitza: Associació Cultural l'Estel del Collet.

18.30 h V Mostra Internacional de Gastronomia i Cultura, fins a les 23.00 h. Lloc: pl. de la Constitució. Organitza: Per Més Vida i Rescata2.

18.30 h Balls tradicionals de la nostra Comunitat. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Grup de Música i Danses la Sotà.

19.00 h Partit de futbol entre el CD Benicarló i Villarreal CF (Divisió d'Honor). Lloc: Camp Municipal Ángel Pitxi Alonso. Organitza: CD Benicarló.

19.00 h Concert infantil a càrrec de la Glüps Band. Lloc: pl. de l'Ajuntament. Organitza: Comissió de Festes.

20.00 h V Mostra Internacional de Balls Folklòrics. Lloc: pl. de la Constitució. Organitza: Per Més Vida i Rescata2.

20.00 h II Camden Bló. Actuació de ball country i ball llatí. Lloc: pl. de Blasco Ibáñez. Organitza: Comissió de Festes.

20.30 h I Marxa Popular de Patinatge. Recorregut: pl. de la Constitució, pg. Marítim, av. del Papa Luna fins a la Ratlla del Terme, av. del Papa Luna, av. del Marqués de Benicarló, c. de Méndez Núñez, av. de Catalunya fins a l'antic Parc de Bombers, av. de Catalunya, c. de Doctor Ferran, c. de Pius XII i pl. de la Constitució. Organitza: Club Patinatge Sobreruedas.

21.00 h II Camden Bló. Concert de clausura a càrrec del grup Calmoso & The Black Fang. Lloc: c. del Crist de la Mar, davant del c. de les Moreres. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: CIAJ.

21.15 h Les misérables en concert. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/05/2019 12:22 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló