Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2017

Salutació del president

Com cada mes d'agost Benicarló es prepara per a viure les festes patronals, unes celebracions netament populars que agermanen moltes persones. Durant uns dies de plena convivència la festa ofereix a tots la possibilitat de conéixer tradicions ben arrelades en la nostra història, i també anima a seguir avant amb il·lusió i confiança, conscients de formar part d'un poble que mai no ha deixat de mantindre's unit i cohesionat i de lluitar pel seu futur.

En unes intenses jornades els veïns de Benicarló compartiu actes religiosos, cívics i lúdics amb moltes altres persones vingudes de fora per a unir-se a vosaltres i viure també la vostra festa. Feu patent, així, una capacitat de convocatòria que diu molt del vostre caràcter cosmopolita i d'un esperit hospitalari que és valorat per totes les persones que vos visiten.

La tribuna que amablement m'heu oferit em brinda l'oportunitat d'enviar un fort abraç a totes les amigues i els amics de Benicarló, junt amb una cordial salutació i els meus millors desitjos per a les festes patronals del 2017.

Ximo Puig i Ferrer

President de la Generalitat

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 13/11/2018 14:36 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló