Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2017

Salutació de l'alcaldessa

Benicarló està a punt d'encetar els dies de festa en honor a Sant Bartomeu, Santa Maria del Mar i els Sants Màrtirs Abdó i Senén. La ciutat s'aturarà durant 10 dies per tal de gaudir d'un intens programa d'actes que manté la nostra voluntat d'aconseguir, novament, unes festes populars i participatives.

Com ja vam fer l'any passat, les festes començaran divendres amb la proclamació de la reina a la plaça de Sant Bartomeu, al bell mig de la ciutat. I és que la bona acollida que va tenir l'any passat per a la majoria de ciutadans i ciutadanes aquest canvi ens referma en la nostra aposta per obrir al màxim les festes a tota la ciutadania. És per això que la programació que hem preparat volem que arribe a tots i cadascun dels racons de Benicarló, amb la voluntat que faça bullir els nostres carrers d'activitats i que constituïsca un pol d'atracció per al turisme.

Vaja per endavant el meu agraïment per a la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes, per l'esforç i la dedicació amb què treballen durant tot l'any, i per aconseguir que aquesta setmana de les Festes Patronals siga un punt de trobada per a tots els benicarlandos i benicarlandes, un objectiu en el qual també participen activament les penyes i les entitats de la ciutat, a qui també vull agrair la seua implicació constant i desinteressada.

També vull donar l'enhorabona a la reina, la dulcinea i dames de la Cort d'Honor, sense les quals les Festes no serien el mateix. En primer lloc, a la reina de les Festes, Alba Río, que ha estat seleccionada per primera vegada per sorteig i que serà una de les grans protagonistes en aquests dies. A ella, a la dulcinea i a les dames de la Cort d'Honor, agrair-los la seua dedicació com a representants de la ciutat i desitjar-los que visquen intensament unes Festes que segur que no oblidaran mai.

Voldria felicitar també a l'actor, director i productor teatral benicarlando Ximo Solano, que serà el pregoner de les Festes. Un home del món de la cultura, referent de l'escena teatral valenciana, a qui hem encomanat un dels papers més complicats i inesperats de la seua vida: el de donar la benvinguda a les Festes 2017. Ell, com tants altres benicarlandos que han aconseguit fer-se un nom dins i fora de la nostra ciutat, representa a la perfecció allò de l'#OrgullBenicarlando de què tant ens agrada presumir.

Finalment, només em queda animar-vos a tots, veïns i visitants, a disfrutar al màxim d'aquest projecte il·lusionant que són per a mi les Festes Patronals. Un projecte que canvia, que evoluciona i que ha de ser necessàriament un projecte de tots i per a tots.

Xaro Miralles Ferrando

Alcaldessa de Benicarló

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/11/2018 12:16 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló