Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2017

Dijous 24 d'agost

foto

11.30 h Missa concelebrada a l'església de Sant Bartomeu en honor als nostres patrons Sant Bartomeu i els Sants Abdó i Senén, amb els rectors de les parròquies de la ciutat i presidida pel rector de Sant Bartomeu, el reverend Carlos García Talarn.

12.00 h Obertura del Mesódromo. Lloc: pl. de Mossén Tomás. Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

12.00 h Activitats per als més menuts. Lloc: pl. del Convent. Organitza: Falla la Barraca.

12.45 h Cercavila amb la Reina de les Festes, la Cort d'Honor i les autoritats. Recorregut: església de Sant Bartomeu, c. de Ferreres Bretó, c. del Pintor Sorolla, av. de Jacinto Benavente, c. de Peníscola fins al Centre Geriàtric.

13.00 h Visita al Centre Geriàtric Municipal per part de la Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d'Honor 2017 i autoritats.

14.00 h Dinar popular a preus populars. Lloc: pl. del Convent. Organitza: Falla la Barraca.

15.30 h VII Torneig de Pòquer Texas Holdem. Inscripció: 15.00 h, a la carpa de la Penya el Sitral. Màxim 45 jugadors. Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya el Sitral. Organitza: Penya el Sitral.

16.00 h Torneig de futbolí. Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya Sector Crític. Organitza: Penya Sector Crític. 16:00 h Festa infantil amb pintacares, carretons i més sorpreses. Lloc: pl. del Convent. Organitza: Falla la Barraca.

16.30 h XXVII Concurs de Parxís. Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya Tararots. Organitza: Penya Tararots.

17.00 h X Torneig Mundial de Ping-pong. Inscripció gratuïta. Duració aproximada fins a les 20.00 h. Lloc: seu de la Penya l'Arjup, c. de Pere de Thous, núm. 2 baixos. Organitza: Penya l'Arjup.

17.00 h Concurs de petanca. Lloc: instal·lacions de petanca del Barranquet. Organitza: Club de Petanca.

17.15 h II Concurs de Petanca Infantil, fins als 12 anys. Lloc: pl. de Ramon Llull. Organitza: Club Bolas y Bochas.

17.45 h Solta de coloms. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Club Colombòfil Missatger Benicarló.

18.00 h I Torneig de Clash Royale. Lloc: recinte de penyes, casal de la Penya el Masclet. Organitza: Penya el Masclet.

18.00 h Processó dels patrons Sant Bartomeu i Sants màrtirs Abdó i Senén, amb el clergat de la ciutat, la Reina de les Festes, la Dulcinea, la Cort d'Honor 2017, les autoritats i les dames de les entitats 2017. Acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers i Tabaleters i l'Associació Cultural Grup Música i Danses la Sotà. Recorregut: església de Sant Bartomeu, c. de Ferreres Bretó, pl. Constitució, c. de Pius XII, c. del Crist de la Mar, pl. del Mercat Vell, c. del Rei en Jaume, c. d'Olivella, c. de la Mare de Déu del Carme, c. de Cabanes, fins a l'església de Santa Maria de la Mar, on es realitzarà l'ofrena de flors a la patrona Santa Maria del Mar, amb cants oferits pel Cor Gregorià la Salle. A continuació, cercavila des de l'església de Santa Maria de la Mar. Recorregut: c. de Cabanes, c. de Mossén Lajunta, pg. de José Febrer i Soriano, c. de Sant Joan, c. Major fins a la pl. de Sant Bartomeu.

20.00 h Obertura del Mesódromo, amb actuacions al llarg de la nit. Lloc: pl. de Mossén Tomás. Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

21.00 h Gran mascletà mixta a càrrec de la Pirotècnia Tomás de Benicarló. Lloc: pl. de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes.

21.00 h Sopar «Com si foren Falles», amb torrada a preus populars. Lloc: pl. del Convent. Organitza: Falla la Barraca.

21.15 h Ballada popular a càrrec del Grup de Música i Danses la Sotà. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes.

22.00 h Tirada social al plat. Lloc: Camp de Tir la Basseta. Organitza: Club de Cazadores San Huberto.

23.00 h Musical tribut a Queen. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Coral Polifònica Benicarlanda.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/11/2018 13:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló