Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2017

Diumenge 20 d'agost

foto

10.00 h Concurs de tir i arrossegament. Lloc: prolongació de l'av. de Iecla. Organitza: Penya Surrach 2000.

10.00 h I Camden Blo, Expo Fotografia Street, fins a les 23.00 h. Col·labora: Manolo Pérez, Fran Fabregat, Marco&Dolo, Laura Castro, Eva Arnau, Iris Rodríguez, Eva Menacho i José María Martín. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Comissió de Festes.

10.00 h I Camden Blo. Mercat conscient amb tallers, música en directe, photocall i moltes altres activitats, fins a les 23.00 h. Organitza: Comissió de Festes.

10.00 h Exposició d'artesania i pintura feta pels socis del Club de la Tercera Edat. Lloc: Centre de Convivència de la Gent Gran. Organitza: Club de la Tercera Edat.

10.30 h XXXII Travessia Port Benicarló. II Travessia Festes Patronals. Travessia llarga de 1.280 metres i travessia curta de 400 metres. Lloc: Port Benicarló. Organitza: Club Natació Benicarló.

11.00 h I Camden Blo. Jornades d'art urbà amb artistes locals i un artista convidat, fins a les 23.00 h. L'artista convidat Ángel Caballero Rioja, Xolaka, pintarà un mural de 8 m x 6 m. Lloc: pg. de Febrer Soriano, c. de Santa Isabel, Jardí de Pons. Organitza: Comissió de Festes.

12.00 h I Candem Blo. Exposició de motos clàssiques, vespes històriques i Lambretta. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Scooter Club Baix Maestrat.

12.00 h Obertura del Mesódromo. Lloc: pl. de Mossén Tomás. Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

12.00 h Concert de la Coral Gent Gran, amb la participació de Juan Oms. Lloc: Capella de l'antic Convent de Sant Francesc. Organitza: Club de la Tercera Edat.

15.00 h I Camden Blo, Expo Fotografia Street, fins a les 23.00 h. Col·labora: Manolo Pérez, Fran Fabregat, Marco&Dolo, Laura Castro, Eva Arnau, Iris Rodríguez, Eva Menacho i José María Martín. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h I Camden Blo. Mercat conscient amb tallers, música en directe, photocall i moltes altres activitats, fins a les 23.00 h. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h I Camden Blo. Jornades d'art urbà amb artistes locals i un artista convidat, fins a les 23.00 h. L'artista convidat Ángel Caballero Rioja, Xolaka, pintarà un mural de 8 m x 6 m. Lloc: pg. de Febrer Soriano, c. de Santa Isabel, Jardí de Pons. Organitza: Comissió de Festes.

16.00 h Concentració per a la V Ruta de Germanor Arjup-XQSI i IX Ruta Arjupera, acompanyats per la Xaranga Curteta i Bona. Lloc de concentració: recinte de penyes, casal de la Penya l'Arjup i Penya XQSI. Sortida de la cercavila a les 16.15 h des del recinte de penyes. Es pararà als diferents bars col·laboradors de Benicarló. Organitza: Penya l'Arjup i Penya XQSI.

17.00 h Exhibició de billar modalitats al quadre 71/2 i 3 bandes. Lloc: Club Ajedrez Benicarló, c. del Crist de la Mar, 106. Organitza: Club Ajedrez Benicarló.

17.00 h Concurs de tir i arrossegament. Lloc: prolongació de l'av. de Iecla. Organitza: Penya Surrach 2000.

17.00 h II Concurs de Menjar Magdalenes. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya la Pinya.

17.00 h I Caduf Solidari. Pinta el teu cadufet i ajudem entre tots amb un donatiu. Patrocina: Grúas Sedi SL. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya Alakran.

17.30 h Jocs tradicionals. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya Tararots.

17.30 h I Gimcana Infantil. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya l'Embolic.

18.00 h XV Degustació de Meló de Moro. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya Masclet.

18.00 h II Concurs de Llançament de Pinyol d'Oliva. Lloc: pl. del Ministre Marcelino Domingo. Organitza: Penya la Pinya.

18.00 h Inauguració de la XXVII Exposició de Bonsais, fins a les 22.00 h. Lloc: CEIP Marqués de Benicarló. Organitza: Associació Bonsai Benicarló.

19.00 h Concert infantil de Dani Miquel i els MA-ME-MI-MO-MÚSICS. Lloc: pl. de Blasco Ibáñez. Organitza: Comissió de Festes.

19.00 h Concert d'intercanvi entre la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló i la Colla de Dolçaina i Tabal de Vinaròs. Lloc: pl. de Sant Joan. Organitza: Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicarló.

19.00 h hARTmonies. Tradicional concert de Festes de la Coral Polifònica. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.

19.30 h Mostra de gastronomia i cultura internacional, fins a les 23.00 h. Lloc. pl. de la Constitució. Organitza: Associació Per Més Vida i Rescata2.

20.00 h Obertura del Mesódromo, amb actuacions al llarg de la nit. Lloc: pl. de Mossén Tomás. Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

20.00 h Exhibició de doma. Presentació de tots els alumnes. Carrusels de 12 alumnes. Exhibició individual segons els nivells. Finalment, entrega de trofeus per part de la Reina i dames. Lloc: av. de Méndez Núñez. Organitza: Amics del Cavall Centre Hípic Benicarló.

20.30 h Demostració de gimnàstica rítmica i ball urbà. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Club Mabel.

22.00 h Kilòmetre solidari nocturn. Lloc: av. de Catalunya, c. de Méndez Núñez. Organitza: Creu Roja Benicarló. Col·labora: Club Triatló Basiliscus.

23.00 h Correfoc a càrrec del Grup de Dimonis Falla la Carrasca. Recorregut: pl. del Dr. Pera, c. de Sant Sebastià, c. de la Mare de Déu del Rosari, c. Major, c. del Pilar, c. de les Parres, c. de Sant Valer, c. del Riu i pl. de la Mare Molas. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Monòleg a càrrec de Pablo Carrascosa i Pablo de los Reyes.. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Concerts i discomòbil. Concerts dels grups locals i comarcals Defectos i Aigua Xirla. En acabar, DJ. Lloc: av. de Joan Carles I. Organitza: Falla Mercat Vell.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/11/2018 12:16 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló