Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2017

Dissabte 19 d'agost

foto

10.00 h Concurs de tir i arrossegament. Lloc: prolongació de l'av. de Iecla. Organitza: Penya Surrach 2000.

10.00 h Tirada Compak Sporting - 50 plats. XII in memoriam Elias Tena Hinojo. Lloc: Camp de Tir la Basseta. Organitza: Club de Cazadores San Huberto.

10.00 h I Camden Blo, Expo Fotografia Street, fins a les 23.00 h. Col·labora: Manolo Pérez, Fran Fabregat, Marco&Dolo, Laura Castro, Eva Arnau, Iris Rodriguez, Eva Menacho i José María Martín. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Comissió de Festes.

10.00 h I Camden Blo, Mercat Conscient. Tallers, música en directe, photocall i moltes altres activitats, fins a les 23.00 h. Participen: Sombra y Mantequilla, Provocant la Pau, La Pastora, Arte Laia, Soscan, Vinilos José Mercadillo, Raquel Papers, La Juana, Saboterapia, Creart, Flamenkando, Lopez & Lopez, La Sènia del Tio Lluïs, El Celleret, El Cigronet, La Badum, Baobab, Dibuixant pel Maestrat. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Comissió de Festes.

10.30 h Torneig 3x3 bàsquet amb cadira «Asseu-te i passa». Partit de bàsquet amb cadira de rodes. Lloc: pista del col·legi La Salle. Organitza: COCEMFE Maestrat.

11.00 h I Camden Blo. Jornades d'art urbà amb artistes locals i un artista convidat, fins a les 23.00 h. L'artista convidat Ángel Caballero Rioja, Xolaka, pintarà un mural de 8 m x 6 m. Lloc: pg. de Febrer Soriano, c. de Santa Isabel, Jardí de Pons. Organitza: Comissió de Festes.

11.00 h VI Trobada Pinyera <>. Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya la Pinya. Organitza: Penya la Pinya.

11.30 h Tonto l'últim. Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya l'Embolic. Organitza: Penya l'Embolic.

11.50 h Quedada sitralera per anar a la Crida. Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya el Sitral. Organitza: Penya el Sitral.

12.00 h Campanes al vol que anuncien el començament de les Festes Patronals, al campanar de l'església de Sant Bartomeu.

12.30 h Cercavila de totes les penyes amb xaranga per assistir a la Crida. Sortida: recinte de penyes. Recorregut: av. de Iecla, av. de Méndez Núñez, c. de Joan XXIII, c. d'Hernán Cortés, c. de Pius XII, pl. de la Constitució i c. de Ferreres Bretó. Organitza: Coordinadora de Penyes.

13.00 h Traca que recorrerà els carrers de la Volta a càrrec de la Pirotècnia Tomás de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, c. de Ferreres Bretó, c. de Joan Carles I, c. del Rei En Jaume, c. d'Olivella, c. de la Mare de Déu del Carme i pl. de Sant Bartomeu.

13.15 h Crida a càrrec d'Alba Río López, Reina de Festes 2017 i llançament del coet anunciador de les festes des del balcó de l'Ajuntament de Benicarló. Remat de coets, campanes al vol i batalla d'espuma.

13.35 h XXI Pilotasso. Lloc: balcó de l'Ajuntament. Organitza: Penya l'Arjup. Col·labora: Comissió de Festes. Patrocina: Mi Arquitecto i H&J Fitness.

14.30 h XIV Batalla d'aigua. Bidons plens, poals preparats i globus amb aigua unflats. Mulla't! Lloc: recinte de penyes. Organitza: Penya XQSI.

15.00 h Dinar pinyer, amb bon ambient a la carpa. Lloc: recinte de penyes, carpa de la Penya la Pinya. Organitza: Penya la Pinya.

15.00 h I Camden Blo, Expo Fotografia Street, fins a les 23.00 h. Col·labora: Manolo Pérez, Fran Fabregat, Marco&Dolo, Laura Castro, Eva Arnau, Iris Rodríguez, Eva Menacho i José María Martín. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h I Camden Blo, Mercat Conscient. Tallers, música en directe, photocall i moltes altres activitats, fins a les 23.00 h. Lloc: pg. de Febrer Soriano. Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h I Camden Blo. Jornades d'art urbà amb artistes locals i un artista convidat, fins a les 23.00 h. L'artista convidat Ángel Caballero Rioja, Xolaka, pintarà un mural de 8 m x 6 m. Lloc: pg. de Febrer Soriano, c. de Santa Isabel, Jardí de Pons. Organitza: Comissió de Festes.

16.00 h Gran prix popular d'Humor amarillo. Participa amb el teu equip de 8 persones, des del 10 anys. Inscripcions: granprixbenicarlo2017@gmail.com o el mateix dia una hora abans. Patrocina: Ashland Benicarló. Lloc: av. de Catalunya. Organitza: Comissió de Festes.

17.00 h Concurs de tir i arrossegament. Lloc: prolongació de l'av. de Iecla. Organitza: Penya Surrach 2000.

17.00 h Concurs de petanca. Lloc: El Barranquet. Organitza: Club Petanca Benicarló.

17.00 h Exhibició de billar modalitats al quadre 71/2 i 3 bandes. Lloc: Club Ajedrez Benicarló, c. del Crist de la Mar, 106. Organitza: Club Ajedrez Benicarló.

19.00 h Els balls de la plaça. Actuació de música i balls tradicionals. Recopilació de músiques i balls de plaça del nostre poble i voltants. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Assoc. de Música i Danses la Sotà.

19.00 h Plantada de gegants. Lloc: davant de l'Ajuntament. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

19.20 h Rebuda de la colla convidada, la Gegantera del Carnaval de Solsona de Lleida, per part de l'Ajuntament i la Reina i dames de les Festes Patronals. Lloc: davant de l'Ajuntament. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

19.30 h II Cercavila de Gegants Convidats a les Festes Patronals. Recorregut de la cercavila: c. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, c. del Crist de la Mar, c. de Pius XII, pl. de la Constitució, c. de Ferreres Bretó, Ajuntament. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

19.30 h VIII Exhibició d'Ensinistrament Esportiu, a càrrec de diversos integrants del Club Caní Baix Maestrat, amb els seus gossos. Lloc: Pistes d'Atletisme. Organitza: Club Caní Baix Maestrat.

20.00 h Obertura del Mesódromo, amb actuacions al llarg de la nit. Lloc: pl. de Mossén Tomás. Organitza: Comissió de Festes i Disbesa.

20.00 h Disco-light per als més joves, fins a les 23.30 h. Lloc: pista del pg. Marítim. Organitza: Comissió de Festes.

21.15 h Festival folklòric aragonès. Cant i ball del folklore aragonès. Lloc: pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Centro Aragonés.

24.00 h Ball popular amb l'actuació de la orquestra Nova Saturno. Al finalitzar, discomòbil fins les 4.30 h. Lloc: pl. de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 16/11/2018 13:16 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló