FESTES PATRONALS 2016

Salutació de l'alcaldessa

Les Festes Patronals en honor a Sant Bartomeu, Santa Maria del Mar i els Sants Màrtirs Abdó i Senén marquen un any més el final de l'estiu i obren un esperat parèntesi a les ocupacions i preocupacions del dia a dia. De nou, Benicarló tornarà a omplir-se d'actes per a tots els gustos i edats, en una setmana que ha de ser de festa i d'alegria però també de convivència i civisme.

Enguany estrenem una nova Comissió de Festes, amb idees noves i iniciatives diferents, però amb la mateixa il·lusió de tantes i tantes persones que han passat fins ara per la Comissió. Amb ells, i amb la col·laboració de totes les entitats, apostarem per unes Festes Patronals més participatives i populars, amb actes nous i més oberts al públic i amb una programació que arribe a tots els racons de la nostra ciutat, que faça bullir els nostres carrers d'activitats i que constituïsca un pol d'atracció per al turisme.

És per això que el meu primer agraïment és per als integrants de la Comissió de Festes, per l'esforç i la dedicació i per aconseguir que aquesta setmana de les Festes Patronals siga un punt de trobada per a tots els benicarlandos i benicarlandes, un objectiu en el qual també participen activament les penyes i les entitats de la ciutat, a qui també vull agrair la seua implicació constant i desinteressada.

També vull donar l'enhorabona a la reina, la dulcinea i dames de la Cort d'Honor, sense les quals les Festes no serien el mateix. En primer lloc, a la Reina de les Festes, Laura Ferrer, que serà una de les grans protagonistes en aquests dies. I a les dames de la Cort d'Honor, per suposat, agrair-los la seua dedicació com a representants de la ciutat i desitjar-los que visquen intensament unes Festes que segur que no oblidaran mai.

Per acabar, no em queda més que animar-vos a tots, veïns i visitants, a disfrutar al màxim d'aquest projecte il·lusionant que són per a mi les Festes Patronals. Un projecte que canvia, que evoluciona però que ha de ser necessàriament un projecte de tots i per a tots.

Xaro Miralles Ferrando

Alcaldessa de Benicarló

© 2000-2019 Ajuntament de Benicarló