Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2016

Diumenge 21 d'agost

foto

09.00 h V Open Ciutat de Benicarló de tennis de taula. Obert per a tot el públic. Organitza: Club de Tennis Taula de Benicarló. Lloc: pista annexa del Pavelló Poliesportiu.

09.00 h Entrenaments de motocròs cronometrats lliures del Campeonat Territorial Valencià. Organitza: Motoclub Benicarló. Lloc: circuit de motocròs de Benicarló.

09.00 h Matinal motera amb actuació del grup de batucada Esmuvi. Organitza: Maestrat Motor Club. Lloc: pl. Mestres del Temple.

09.00 h Concurs de petanca. Modalitat dupleta. Inscripcions: 1h abans. Organitza: Club Petanca Benicarló. Lloc: Parc del Barranquet.

10.00 h V 3x3 de Bàsquet en Cadira de Rodes. Seu i passa. Organitza: Cocemfe Maestrat. Lloc: col·legi La Salle.

10.00 h XXXI Travessia al Port de Benicarló. Inscripcions: 45 min abans. Organitza: Club Natació Benicarló. Lloc: port de Benicarló.

10.30 h Matí de Jocs i Atraccions d'Aigua per a totes les edats. Organitza: Comissió de Festes. Patrocina: SOREA Lloc: esplanada del port.

11.00 h Exposició de motos clàssiques, vespes històriques i lambretta. Organitza: Scooter Club Baix Maestrat. Lloc: pg. Ferreres Bretó.

11.00 h Fira alternativa amb temàtica hippy i amb activitats i racons interactius. La fira estarà oberta des del divendres 19 fins al dilluns 22. Organitza: Associació d'Artesans de Benicarló. Col.labora: Soscan Lloc: pl. Mossèn Tomás.

11.30 h Taller de pintura per a decorar la teua camiseta o bossa. Organitza: Associació d'Artesans de Benicarló. Lloc: pl. Mossen Tomás.

12.00 h Festival Marítim de Cucanya, amb premis per als participants. Col·labora: Confraria de Pescadors Sant Elm. Patrocina: Carnes ROS. Lloc: Llotja de Benicarló.

12.00 h Vermut Reggae. Fira Benicarlanda de la Tapa i el Vi (Mesódromo). Lloc: pl. Mossèn Tomás.

12.00 h Concert de la Coral Gent Gran. Organitza: Coral Gent Gran. Lloc: Magatzem de la Mar.

12.30 h Taller de "Costura" per a nens. Organitza: Associació d'Artesans de Benicarló. Lloc: pl. Mossèn Tomás.

13.00 h Torrada popular de sardines. Es recollirà un donatiu a favor d'una entitat social. Col·labora: Confraria de Pescadors Sant Elm i PUBLIKAT. Lloc: Llotja de Benicarló.

16.00 h IV Ruta Germanor XQSI-l'Arjup i VIII Ruta Arjupera, acompanyats d'una divertida xaranga local. La XQSI i L'Arjup dansen per alguns bars de la localitat superant una sèrie de proves. Sortida des del Recinte de Penyes.

17.30 h I Concurs de menjar magdalenes. Per grups i amb un temps determinat els participants hauran de menjar el màxim nombre de magdalenes sols amb l'ajuda d'un got de llet. Organitza: Penya La Pinya. Lloc: pl. Marcelino Domingo.

18.00 h I Concurs de llançament de pinyol d'oliva. Tindran dues oportunitats per veure qui aplega més lluny. Organitza: Penya La Pinya. Lloc: pl. Marcelino Domingo.

18.00 h Partit de presentació del CD Benicarló. Organitza: Club Deportivo Benicarló. Lloc: Camp Municipal d'Esports de Benicarló (Camí Vell de Sant Mateu).

18.00 h Degustació de meló de moro. Col·labora: Frudex, S.L. Organitza: Penya El Masclet. Lloc: Pl. Mestres del temple.

18.00 h Inauguració de la XXVI Exposició de Bonsai. L'exposició estarà oberta fins al dia 23 d'agost. Horari d'obertura: de 18.00 h a 22.00 h. Organitza: Associació Bonsai Benicarló. Lloc: Col·legi Marqués de Benicarló (entrada per av. Iecla).

19.00 h Concert Especial de Festes. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda. Lloc: Auditori Pedro Mercader.

19.00 h Conferència i inauguració de l'exposició antologia d'Antonio Molina. Organitza: Asociación de Exalumnos de la Salle. Lloc: Saló de la Salle.

19.00 h IV Mostra Internacional de Gastronomia i Cultura. Hi participen més de deu països. Durant l'acte hi haurà demostració d'indumentària i balls típics de cada país. Parades gastronòmiques a preu simbòlic. Organitza: Per Més Vida. Lloc: Pl. Constitució.

19.00 h Fira alternativa amb temàtica hippy i amb activitats i racons interactius. La fira estarà oberta des del divendres 19 fins al dilluns 22. Organitza: Associació d'Artesans de Benicarló. Col.labora: Soscan. Lloc: pl. Mossèn Tomás.

19.00 h Taller de flors i Orquídies. Organitza: Associació d'Artesans de Benicarló. Lloc: pl. Mossèn Tomás.

20.00 h Festival de gimnàstica rítmica i ball modern urbà Muévelo. Organitza: Club Mabel. Lloc: pl. Sant Bartomeu.

20.00 h Taller de dibuix Pinta a Dalton i Lluvia. Organitza: SOSCAN. Lloc: pl. Mossèn Tomás.

21.00 h Exhibició de doma de cavalls en diferents modalitats. Organitza: Quadres de Sant Gregori. Lloc: Platja del Morrongo.

23.00 h Escola de Teatre Diabolus. Presenta L'inspector general. Direcció: Joan Comes i Regina Prades. Divertida comèdia on la vida d'un xicotet poble es veurà trasbalsada per l'arribada d'un misteriós inspector. Organitza Comissió de Festes. Lloc: pl. Sant Bartomeu.

00.00 h Recinte de Penyes. Meló Alternatiu. Organitza: Penya Masclet.

00.00 h Recinte de Penyes. Nit Flamenca. Organitza: Penya Sector Crític.

00.12 h Recinte de Penyes. Nit de Resurecció. Si sobrevius a la ruta, la XQSI és la casa per als més guerrers i guerreres. Les persones més valentes també ho petem el diumenge. Organitza: XQSI.

00.30 h Recinte de Penyes. V Light Party. Organitza: Penya La Pinya.

01.05 h Recinte de Penyes. "Sitralero solterón busca su mojo picón". Organitza: Penya Sitral.

01.08 h Recinte de Penyes. XI Festa Platgera. Aníma't a vindre disfressat com si fosses a la platja!. Organitza: Penya L'Arjup.

02.13 h Recinte de Penyes. VIII Concurs "Gafukis". Organitza: Penya L'Arjup.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló