Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2016

Dissabte 20 d'agost

foto

08.00 h Muntatge de cadafals. Lloc: Esplanada del Port.

11.00 h Recinte de Penyes. V Trobada Pinyera. Anirem tots junts a la crida. Organitza: Penya La Pinya.

11.30 h Cercavila de totes les penyes amb xaranga per assistir a la Crida des del recinte de Penyes. Recorregut: av. Iecla, av. Méndez Núñez, c. Joan XXIII, c. Hernán Cortés, c. Pius XII, pl. Constitució, pg. Ferreres Bretó. Organitza: Coordinadora de Penyes.

11.30 h Recinte de Penyes. Quedada sitralera. Organitza: Penya Sitral.

12.00 h Campanes al vol que anuncien el començament de les Festes Patronals, al campanari de l'església de Sant Bartomeu.

13.00 h Traca que recorrerà els carrers de la Volta a càrrec de la Pirotècnia Tomàs de Benicarló. Lloc d'inici: Ajuntament, c. Mare de Déu del Carme, c. Olivella, c. Rei en Jaume, c. Joan Carles I, pg. Ferreres Bretó i pl. Sant Bartomeu.

13.15 h Crida a càrrec de la Reina de Festes 2016 i llançament del coet anunciador de les festes des del balcó de l'Ajuntament de Benicarló. Remat de coets i campanes al vol.

13.20 h XX Pilotasso. Organitza: Penya l'Arjup. Col·labora: Mi Arquitecto. Lloc: balcó de l'Ajuntament.

13.45 h Batalla d'espuma. Organitza: Coordinadora de Penyes. Lloc: pl. Mercat.

15.00 h Recinte de Penyes. Dinar pinyer amb bon ambient a la carpa. Organitza: Penya La Pinya.

16.00 h Campionat absolut d'escacs de partides ràpides. Organitza: Club Ajedrez Benicarló. Lloc: pl. Marcelino Domingo.

16.00 h XI Tirada Open de Compak Sporting. Organitza: Club de Caçadors Sant Hubert. Lloc: Camp de tir de la Basseta.

16.30 h Concurs de Petanca Dupletes per a totes les categories. Inscripcions: 30 min abans. Organitza: Club Petanca Bolas y Bochas. Lloc: pl. Ramón Llull.

19.00 h Fira alternativa amb temàtica hippy i amb activitats i racons interactius. La fira estarà oberta des del divendres 19 fins al dilluns 22. Organitza: Associació d'Artesans de Benicarló. Col.labora: Soscan. Lloc: pl. Mossèn Tomás.

19.00 h Espectacle de ball i música, folklore tradicional valencià 5 Anys de Sotà. Acompanyament de la rondalla Veniu a Cantar. Organitza: Grup de música i danses La Sotà. Lloc: pl. Sant Bartomeu.

19.00 h Plantada de Gegants. La Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló convida una altra colla a compartir una cercavila de les Festes. Enguany la colla convidada serà la Fal·lera Gironina, que ens vindrà a visitar des de la ciutat de Girona amb els gegants Carlemany i Anna Gironella acompanyats de la comparsa de capgrossos formada per l'Esquivamosques, Marieta de les Cols, Pericota, Beneta i la Nena i també per un grup de bastoneres. Tots ells ballaran al so del seu grup de gralles i percussió. Lloc: davant de l'Ajuntament.

19.30 h Cercavila de Gegants convidats a les Festes Patronals. Entrega de premis del V Concurs de dibuix Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló i inici de la cercavila. En finalitzar la cercavila, ballada de lluïment de les dues colles. Recorregut de la cercavila: c. Ferreres Bretó, av. Joan Carles I, c. Crist de la Mar, c. Pius XII, pl. Constitució, c. Ferreres Bretó i Ajuntament. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

19.30 h Taller de Decapage. Organitza: Associació d'Artesans de Benicarló. Lloc: pl. Mossen Tomás.

20.00 h Exhibició de doma de cavalls. Organitza: Amics del Cavall Centre Hípic Benicarló. Lloc: av. Méndez Núñez, pl. Mossèn Tomás.

20.00 h Obertura de la III Fira Benicarlanda de la Tapa i el Vi (Mesódromo). Obert tots els dies de festes d'11.00 h a 16.00 h i de 20.00 h a 02.00h. Hi participen Restaurant San Rafael, El Candil, Taberna Selecta Rayfe, Pastissos, Restaurante Rosi, Frankfurt Duke i Siskeria&ElBosc. Lloc: pl. Mossèn Tomás.

23.00 h Humor amb l'espectacle Xavi Castillo News. Espectacle NO apte per a tots els públics. Organitza: Comissió de Festes. Lloc: pl. Sant Bartomeu.

23.00 h Festa tribut Carrer del Vissi. Organitza: Falla La Paperina. Lloc: c. Hernán Cortés.

00.00 h Ball Popular amb l'actuació de la gran orquestra La Dama. Lloc: pista annexa del Pavelló Poliesportiu de Benicarló.

00.00 h Recinte de Penyes. Opening Party 5é Aniversari. Organitza: Penya La Pinya.

01.00 h Recinte de Penyes. Festa Fluor party. Organitza: Penya Masclet.

01.01 h Recinte de Penyes. Nit MVP. Tota la família xqsita té totes les piles carregades per donar el màxim que porta dins!. Organitza: XQSI.

01.05 h Recinte de Penyes. Opening Party - Electronic Set. Organitza: Penya Sitral.

01.12 h Recinte de Penyes. V #Arjupponmela. Demana la cançó que vols escoltar usant el hashtag #Arjupponmela a través de Twitter!. Organitza: Penya L'Arjup.

03.34 h Recinte de Penyes. II Primera tirada de Megatrón. Organitza: Penya L'Arjup.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló