Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2015

Salutació de l'alcadessa

Enguany, per primera vegada, tinc la satisfacció d'obrir oficialment el programa de les Festes Patronals i donar-vos la benvinguda a la nostra setmana gran. I ho faig amb un gran sentit de la responsabilitat i fins i tot amb un cert vertigen. Però també amb molta il·lusió. Il·lusió perquè les nostres Festes Patronals tornen a omplir els carrers de gent i també per intentar apropar-les a tots i cadascun dels veïns i visitants que durant aquestes dates ens acompanyen.

Des del nou equip de govern, volem apostar per unes Festes Patronals més participatives i populars, amb actes més culturals adreçats a tots els públics i amb una programació que arribe a tots els racons de la nostra ciutat, que faça bullir els nostres carrers d'activitats i que constituïsca un pol d'atracció per al turisme.

En tot aquest treball, hem de comptar amb la col·laboració necessària de tot l'equip humà que integra la Comissió de Festes, a qui vull fer el meu primer agraïment per l'esforç i la dedicació, i sobretot per aconseguir, amb el treball de tot l'any, que aquesta setmana de les Festes Patronals siga un punt de trobada per a tots els benicarlandos i benicarlandes, un objectiu en el qual també participen activament les penyes i les entitats de la ciutat, a qui també vull agrair la seua implicació constant i desinteressada.

També vull donar l'enhorabona a la reina, la dulcinea i dames de la Cort d'Honor, sense les quals les Festes no serien el mateix. En primer lloc, a la Reina de les Festes, Maricint Quixal, que serà una de les grans protagonistes en aquests dies. I a les dames de la Cort d'Honor, per suposat, agrair-los la seua dedicació com a representants de la ciutat i desitjar-los que visquen intensament unes Festes que segurament no oblidaran mai. Per acabar, només voldria fer una crida a la participació i desitjar-vos a tots, veïns i visitants, que disfruteu d'unes festes ben merescudes.

Xaro Miralles Ferrando

Alcaldessa de Benicarló

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 13/11/2018 14:36 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló