Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2015

Dijous 27 d'agost

foto

09.00 h Entrada de bestiar boví de la ramaderia d'Iván Meseguer, pel c. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló, fins a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Bar La Bocana del port.

10.00 h Exposició de manualitats i artesanies confeccionades pels socis del Club de la Tercera Edat. L'exposició romandrà oberta els dies 25, 26 i 27, en horari de 10:00 h a 13:00 h i de 16:00 h a 19:00 h. Lloc: Club de la Tercerda Edat de Benicarló.

10.15 h Entrada infantil amb carretons i III Concurs de retalls per a xiquets. Lloc: esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·laboren: Tulipa i Emboladors de Benicarló.

12.00 h Exhibició de bous a la mar de la ramaderia d'Iván Meseguer, a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Construye Fernández.

13.00 h Concentració a la Fira benicarlanda de la Tapa i el Vi (Mesódromo) per anar al dinar de germanor de la Dona Taurina Benicarlanda, acompanyats per la xaranga Escolta i Xala. Organitza: Falla la Carrasca. Col·laboren: Comissió de Festes i Fira benicarlanda de la Tapa i el Vi. Lloc: Pl. de Mossén Tomás, c. de Joan XXIII, c. d'Hernán Cortés, av. del Marqués de Benicarló fins la llotja.

14.00 h Dinar de germanor de la Dona Taurina Benicarlanda a la llotja del Port. Organitza: Falla La Carrasca. Col·labora: Comissió de Festes.

16.00 h IV Torneig de FIFA. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

16.00 h Tarda per a la Dona Torera. Ramaderia d'Iván Meseguer. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Bar Macadam. Lloc: Recinte taurí de l'esplanada del Port.

16.00 h Olimpíades XQSI amb torneig de DiverBoom (inscripció de 6 € per equip), classes de ball, etc. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Recinte de penyes.

17.00 h Homenatge a la gent gran amb lliurament de trofeus dels diferents campionats que s'han jugat al club. Organitza: Club de la Tercera Edat. Lloc: Club de la Tercera Edat.

17.00 h XXV Concurs de parxís. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Recinte de penyes.

17.00 h V Torneig de guinyot per parelles. Podran participat un màxim de 16 parelles. La inscripció serà a les 16:30 h. Organitza: Penya el Sitral. Lloc: Recinte de penyes.

17.02 h VIII Torneig Mundial de Ping-pong. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

17.30 h Degustació d'orxata. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Pl. de Marcelino Domingo.

17.30 h Exhibició de bous a la mar amb la ramaderia Asensi. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Carnes Ros i Cámping Ferrer Peñíscola.

17.30 h Volta a peu pel terme de Benicarló. Sortida: Mucbe. Preinscripció: gratuïta, Casal Municipal (c. de Sant Francesc), sala 1, dimarts 25 i dimecres 26 de 12:00 h a 14:00 h; també el dia de la volta, una hora abans, davant del Mucbe. L'organització aconsella portar un calçat adequat, gorra o barret i aigua. L'hora d'arribada prevista serà a les 21 h a la plaça del Mucbe. Organitza: Centre Excursionista Xiruca. Col·laboren: Comissió de Festes, Caixa Benicarló, Frutas el Santet i Dimarser.

18.00 h Concurs de pesca. Categories: aleví, infantil, juvenil i Dames. Inscripció a l'escullera del Port a les 17:30 h. Sorteig de llocs a les

18.00 h h. En acabar, lliurament de trofeus i detalls. Organitza: Club de Pesca El Mero. Lloc: Escullera del Port.

18.00 h V Trofeig Restaurant Milord. Partida de galotxa. Organitza: Club Arrea-li Bona. Lloc: C. d'Hernán Cortés (entre c. de Joan XXIII i av. de Iecla).

19.00 h III Mostra Internacional de Gastronomia i Cultura. Participen més de deu països. Durant l'acte hi haurà demostració d'indumentària i balls típics de cada país. Parades gastronòmiques a preu simbòlic d'un euro. Tota la recaudació serà per a la Casa d'Acollida de Dones del Baix Maestrat. Organitza: Por Más Vida. Lloc: Pl. de la Constitució.

19.00 h Teatre infantil itinerant de la companyia Artea Teatro amb l'obra Los autos muy locos. Recorregut: Ajuntament, pg. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, c. de Sant Joan, c. Major i pl. de Sant Bartomeu. Col·labora: Caixa Benicarló.

19.00 h Recital líric a càrrec del tenor Joan Oms. Organitza: Comissió de Festes. Lloc: Col·legi La Consolació.

22.00 h Correfoc a càrrec de la Falla Els Cremats. Recorregut: Pl. del Convent, c. de Sant Francesc, c. de Ramón i Cajal, c. de la Clapissa, c. del Mestre Rodrigo, c. de Sant Martí, c. de Sant Silvestre, c. de Sant Benet, c. d'Alcalà fins l'Ajuntament. Organitza: Falla Els Cremats.

23.00 h Nit de Revista amb l'espectacle Yo también llevo coleta. Lloc: Pista annexa Pavelló Poliesportiu. Taquilla oberta des de les 21:00 h fins a les 23:00 h. Entrada: 3 €. Organitza: Comissió de Festes.

23.04 h VI Cursnabirra Arjupera. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

00.00 h Gimcana Nocturna Tararot. Inscripcions per la tarda durant el concurs de dòmino. Organitza: Penya els Tararots.

00.00 h Nit de disfresses. Organitza: Penya el Masclet. Lloc: Recinte de penyes.

00.12 h Nit del Ninot d'estiu. Avui toca sortir amb disfressa! Organitza: Penya XQSI. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h IV Nit remember Salats. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h Festa del Ninot. Anima't a venir disfressat! Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h Concurs de duret. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

01.06 h Ninot Ravero amb Daniel Gregori i Adrián Pérez. Organitza: Penya el Sitral. Lloc: Recinte de penyes.

01.12 h V Nit temàtica Tira-li cara! Concurs de carasses. Organiza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

01.30 h Nit del Ninot. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

01.47 h Festa Gallumbos Party. Passeja per les penyes amb les teues millors gales interiors. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

03.34 h XI Aurelioooooooo!!! Concurs de crits. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/02/2019 15:39 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló