Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2015

Diumenge 23 d'agost

foto

08.00 h Entrenaments de motocròs oficials i lliures per a la carrera del Campionat d'Espanya. Organitza: Motoclub Benicarló. Lloc: Circuit de motocròs de Benicarló.

09.00 h IV Open Ciutat de Benicarló de tennis de taula. Obert per a tot el públic. Organitza: Club de Tennis Taula de Benicarló. Lloc: Pista annexa del Pavelló poliesportiu.

09.30 h Aquatló popular Festes Patronals. Individual, relleus i equip familiar. Informació i inscripcions TPV a la web www.triatlobasiliscus. com. Organitza: Club Triatló Basiliscus. Lloc: Platja del Morrongo.

10.00 h IV 3x3 de Bàsquet en Cadira de Rodes. Seu i passa. Organitza: Cocemfe Maestrat. Lloc: Col·legi La Salle

11.00 h Gimcana Popular Ciclista. Xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. Organitza: Unió Ciclista Benicarló. Lloc: Pg. de Febrer Soriano.

12.00 h Exposició de motos clàssiques, vespes històriques i lambretta. Organitza: Scooter Club Baix Maestrat. Lloc: Pg. de Ferreres Bretó.

12.00 h Concert de la Coral Gent Gran. Organitza: Coral Gent Gran i Comissió de Festes. Lloc: Magatzem de la Mar.

16.00 h Trofeu Ciutat de Benicarló de Pilota Valenciana. Partides de semifinals de 16:00 h a 17:00 h. Partida per a tercer i quart lloc a les 17:30 h. Final a les 18:00 h. Lliurament de trofeus a les 19:30 h. Organitza: Club Pilota Valenciana Arrea-li Bona. Lloc: Frontó IES Joan Coromines.

16.01 h III Ruta Germanor XQSI-l'Arjup i VII Ruta Arjupera, acompanyats d'una divertida xaranga local. Lloc de concentració: Recinte de penyes. Recorregut:

  • 16.06 h Sortida des del recinte de penyes.
  • 16.43 h Primera prova: joc de les cadires. Lloc: pl. del Mercat Vell. Col·labora: La Taberna del Mercat Vell.
  • 16.59 h Segona prova: Som aneguets. Lloc: C. de Sant Blai. Col·labora: Cafè de l'Arc.
  • 17.58 h Tercera prova: 4x1 tanc. Lloc: C. del Crist de la Mar. Col·labora: Bar Frankfurt 10.
  • 18.29 h Quarta prova: Fes una corda amb la roba. Lloc: C. de Sant Antoni. Col·labora: Cotton Café.
  • 21.14 h Cinquena prova: Equilibri. Lloc: Pl. de Mossén Tomás. Col·labora: Bar El Candil. Organitzen: Penya l'Arjup i Penya XQSI.

16.30 h Concurs de petanca. Modalitat dupletes. Organitza: Club Petanca Bolas y Bochas. Lloc: Pl. de Ramon Llull.

17.00 h XXXVI Marxa popular ciclista per diferents carrers de Benicarló. Recorregut: Pg. de Ferreres Bretó, c. de Joan Carles I, c. del Rei en Jaume, c. de l'Olivella, c. de la Mare de Déu del Carme, c. de Sant Francesc, c. d'Alcalà, av. de Jacinto Benavente, c. del Pintor Sorolla, pg. de Ferreres Bretó. Organitza: Unió Ciclista de Benicarló. Lloc de sortida: Pl. de Sant Bartomeu.

17.30 h Espectacle infantil i familiar Uh! Quin cangueli! de la companyia Xip Xap. Entrada solidària amb aliments no peribles a favor del menjador social de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Creu Roja local i Caixa Benicarló. Lloc: Pista annexa al Pavelló Poliesportiu.

17.30 h Festa infantil. Pintacares, globotà i moltes sorpreses més! Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Pl. del Mercat.

18.00 h Partit de presentació del CD Benicarló contra el CD Tortosa. Organitza: Club Deportivo Benicarló. Lloc: Camp municipal d'esports de Benicarló (Camí Vell de Sant Mateu).

18.00 h Degustació de meló de moro. Col·labora: Frudex, S.L. Organitza: Penya el Masclet. Lloc: Pl. de la Comunitat Valenciana (al costat de l'Auditori Pedro Mercader).

18.00 h IV Degustació de pinya. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Pl. de la Constitució.

18.30 h Cercavila de la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló i III Volta Solidària de Festes Patronals a càrrec de l'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer). Recorregut: c. d'Andalusia, c. de Manuel Alvar, av. de Catalunya, c. de Lluís Vives, c. Puig de la Nao, c. Dr. Pera, c. San Sebastià, c. San Joan, c. San Jaume, c. Pubill, Plaça San Bartolome, pg. de Ferreres Bretó, Ajuntament. Col·labora: AECC de Benicarló.

18.30 h Inauguració de la XXV Exposició de Bonsai. L'exposició estarà oberta fins el dia 25 d'agost. Horari d'obertura: de 18:00 h a 22:00 h. Lloc: Col·legi Marqués de Benicarló (entrada per av. de Iecla). Organitza: Associació Bonsai Benicarló.

19.00 h Concert Especial de Música Afroamericana. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda. Lloc: Auditori Pedro Mercader. Col·labora: Comissió de Festes.

19.30 h Cercavila de la Banda de Música Ciutat de Benicarló per acompanyar la Musa de l'entitat fins a la Serenata. Organitza: Banda de Música Ciutat de Benicarló. Lloc: Des del c. de Cabanes fins el c. de l'Organista Coscollano i cap a l'Ajuntament.

20.00 h Exhibició de doma de cavalls. Organitza: Amics del Cavall Centre Hípic Benicarló. Lloc: Av. de Méndez Núñez, pl. de Mossén Tomás.

21.00 h Tradicional serenata a Sant Bartomeu. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu.

23.30 h Nit d'albades. Cantada d'albades a la Reina i Dames de la Cort d'Honor. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu, davant l'Ajuntament. Organitza: Grup Veniu a Cantar. Col·labora: Comissió de Festes.

23.30 h "Avant, sempre avant" Concert-homenatge a Paco Albiol amb Pepet i Marieta entre amics. Organitza: Ajuntament de Benicarló. Lloc: Pl. de la Constitució.

23.30 h Festa de Platja i concurs de banyadors. Organitza: Penya el Masclet. Lloc: Recinte de penyes.

00.12 h Nit de ressurrecció. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Recinte de penyes.

00.30 h Fluor Light Party. Amb regal de polseres de llum. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

01.06 h Festa Sitralera Solterón busca el seu Mojo Picón. Organitza: Penya el Sitral. Lloc: Recinte de penyes.

01.08 h XI Festa de Platja. Anima't a vindre disfressat! Organitza: Penya L'Arjup. LLoc: Recinte de penyes

02.00 h Festa Fluor. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

02.13 h VIII Concurs Gafukis. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/02/2019 15:39 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló