Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2015

Dissabte 22 d'agost

foto

07.30 h Muntatge de cadafals a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de festes. Col·labora: Restaurant Sant Gregori.

09.00 h I Torneig de Festes Street Football 3x3 Falla El Grill. Eliminatòries de 09:00 h a 12:00 h i de 17:00 h a 20:00 h. Organitza: Falla El Grill. Lloc: C. del Ministre Bayarri. Col·labora: Comissió de Festes.

09.00 h Ruta a peu de senyalització d'El Camí al seu pas pel terme de Benicarló (www.elcami.cat). Recorregut: Sortida des de platja de la Caracola (Ctra. de la Ratlla del Terme), av. del Papa Luna, pg. Marítim, pl. de la Constitució, pg. de Ferreres Bretó, pl. de Sant Bartomeu, c. Major, c. de Sant Joan, c. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló, ctra. de la costa fins el barranc d'Aiguaoliva. Organitza: L'Ateneu Cultural de Benicarló.

09.30 h X Tirada Open de Compak Sporting. Organitza: Club de Caçadors Sant Hubert. Lloc: Camp de tir de La Basseta.

12.00 h Volteig de campanes que anuncien el començament de les Festes Patronals, al campanari de l'església de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes.

12.00 h Cercavila de totes les penyes amb xaranga per assistir a la Crida. Recorregut: Av. de Iecla, av. de Méndez Núñez, c. de Joan XXIII, c. d'Hernán Cortés, c. de Pius XII, pl. de la Constitució, pg. de Ferreres Bretó. Organitza: Coordinadora de Penyes.

13.15 h Traca que recorrerà els carrers de la Volta a càrrec de la Pirotècnia Tomàs de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes. Lloc d'inici: Pl. de Sant Bartomeu, c. de la Mare de Déu del Carme, c. de l' Olivella, c. del Rei en Jaume, c. de Joan Carles I, pg. de Ferreres Bretó.

13.30 h Crida i llançament del coet anunciador de les festes des del balcó de l'Ajuntament de Benicarló. Rematada de coets i volteig de campanes. Organitza: Comissió de festes.

13.31 h XIX Pilotasso. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: balcó de l'Ajuntament.

13.45 h Festa Holi, festival dels colors. Lloc: Prolongació de l'avinguda de Iecla. Organitza: Penya els Tararots.

14.30 h XII Batalla d'Aigua Mulla't Organitza: Penya XQSI. Recorregut: Pg. de Ferreres Bretó, c. de Joan Carles I, passatge de Sant Pau, c. de Pius XII, c. d'Hernán Cortés, c. de Joan XXIII, c. del Crist de la Mar, c. del Pou, c. de Méndez Núñez, av. de Iecla fins el recinte de penyes.

15.00 h V Paella Pinyera. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

16.00 h V Edició Karaoke Tararot. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Recinte de penyes.

16.30 h Torneig de Petanca Club Petanca Benicarló. Modalitat Open, socis i no socis . Lloc: Parc del Barranquet.

18.00 h Arribada a l'Ajuntament de les dames de la Cort d'Honor en carruatge de cavalls.

19.30 h VII Exhibició d'ensinistrament esportiu de gossos a càrrec de sis membres del club. Organitza: Club Caní Baix Maestrat. Lloc: pl. de la Constitució.

19.45 h Arribada a l'Ajuntament de la Reina de les Festes, en carruatge de cavalls.

20.00 h Cercavila d'inici de festes pel centre de la població, des de c. de Cabanes fins a l'Ajuntament. Organitza: Associació musical Ciutat de Benicarló.

20.00 h Homenatge a la Reina, Dulcinea i Cort d'Honor a l'Ajuntament de Benicarló.

20.00 h Obertura de la II Fira benicarlanda de la Tapa i el Vi, (Mesódromo). Obert tots els dies de festes d'11:00 h a 16:00 h i de 20:00 h a 02:00 h. Participen: Restaurant Sant Rafael, Taberna Rayfe, Bar el Candil, Restaurant Rosi, Cafeteria Carlón, Can Cristina, Bar Levante, Cotton Café, Café Kokoa, Cervezas Badum. Col·laboren: Comissió de Festes. Lloc: Pl. de Mossén Tomás.

21.00 h Cercavila amb la Reina de les Festes, Dulcinea i la Cort d'Honor. Els acompanyaran la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Recorregut: des de l'Ajuntament, per pg. de. Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. d'Hernán Cortés, fins l'Auditori Pedro Mercader. Organitza: Comissió de Festes.

21.30 h Proclamació de la Reina de las Festes, Dulcinea i Cort d'Honor 2015 a l'Auditori Pedro Mercader. Lliurament del premi de poesia Flor Natural. Pregó de las Festes Patronals a càrrec del mantenidor el Sr. Agustín Cerdá Masip. Assistència d'etiqueta. Arranjaments florals a càrrec de les floristeries Adell i Peraire. Organitza: Comissió de Festes.

23.30 h Cercavila amb la Reina de les Festes, Dulcinea i Cort d'Honor acompanyats per la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: des de l'Auditori Municipal, c. de València, c. del Crist de la Mar, c. del Dr. Ferrán, pl. de la Mare Molas, av. de Catalunya, c. de Manuel Alvar fins al Pavelló Poliesportiu. Organitza: Comissió de Festes.

23.59 h Nit del Certamen. Ball de gala amb l'actuació de l'orquestra Mundo. Assistència d'etiqueta. La taquilla s'obrirà de 23:00 h a 1:00 h. Preu de l'entrada: 5 € i 30 € la taula. Organitza: Comissió de Festes. Lloc: Pista annexa del Pavelló Poliesportiu de Benicarló.

01.00 h Concentració a les 23:30 h a la Fira benicarlanda de la Tapa i el Vi (Mesódromo) i, posteriorment, acompanyats d'una xaranga, sortida fins el recinte de penyes. Recorregut: Av. de Méndez Núñez, av. de Iecla fins el recinte de penyes. A la 01:00 h inauguració del recinte i obertura de les penyes. Organitza: Coordinadora de penyes.

01.00 h Habana night. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h Opening party amb DJ Toni López i DJ Misteral.

01.05 h Opening party amb la millor música electrònica. Organitza: Penya el Sitral. Lloc: Recinte de penyes.

01.12 h Nit MVP (Most Valuable Penyer/a): Qui començarà les festes amb més força? Organitza: Penya XQSI. Lloc: Recinte de penyes.

02.02 h IV Opening Party Penya la Pinya. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

05.13 h II Arjulímetre. Concurs de bufar. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/01/2019 14:41 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló