Dia 24

Diumenge 24 d'agost

foto

10.00 h Torneig Triangular d'Escacs Festes Patronals. Participen els clubs de Benicarlˇ, Ulldecona i Tortosa. Organitza: Club de la Tercera Edat. Lloc: Club de la Tercera Edat.

11.00 h Tˇmbola solidÓria. EstarÓ oberta els dies 22, 23 i 24. Horari d'11.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 00.00 h. Organitza: Mans Unides. Lloc: Ptge. de l'edifici Torre de Benicarlˇ.

11.00 h Missa concelebrada a l'esglÚsia de Santa Maria del Mar amb els rectors de les parr˛quies de la ciutat i presidida pel rector de Santa Maria del Mar, el reverend Antonio Jurado GarcÝa. CÓntics a cÓrrec del Cor Parroquial. Arranjaments florals a cÓrrec de Floristeria Florit.

11.30 h Mercat medieval artesanal. El mercat medieval obrirÓ el dia 22 de 18.00 a 24.00 h i els dies 23 i 24 d'11.30 h a 24.00 h. Al llarg del dia hi haurÓ diverses actuacions ambientades en l'Ŕpoca medieval. Organitza: Comissiˇ de Festes. Lloc: Carrers per a vianants del centre hist˛ric de la ciutat.

12.00 h Processˇ dels patrons Sant Bartomeu i els Sants MÓrtirs Abdˇ i SenÚn, amb el clergat de la ciutat, Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i les autoritats, acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolšainers i l'Associaciˇ Cultural Grup de M˙sica i Danses La SotÓ. Recorregut: Des de la parr˛quia de Santa Maria del Mar, c. dels Sants MÓrtirs, pl. del Dr. Pera, c. de la Mare de DÚu del Carme, c. de Febrer Soriano, c. del BotÓnic Cabanilles, c. de Cabanes.

13.00 h Visita al Centre GeriÓtric Municipal per part de la Reina de les Festes, Cort d'Honor i autoritats. Organitza: Comissiˇ de Festes.

19.00 h Desfilada de carrosses i batalla de confeti, amb l'acompanyament dels gegants Tolo i Mar, portats per la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarlˇ, i de la Colla de Dolšainers de Benicarlˇ. Organitza: Comissiˇ de Festes. Lloc: C. de Ferreres Bretˇ.

21.30 h Concert d'havaneres amb el grup Arrels de canya dolša, a la platja del Morrongo. Organitza: Comissiˇ de Festes.

23.30 h Gran castell de focs artificials a la escullera del Port, a cÓrrec de PirotŔcnia TomÓs de Benicarlˇ. Organitza: Comissiˇ de Festes.