Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2014

Dijous 21 d'agost

foto

09.00 h Entrada de bestiar boví de la ramaderia Humildad, pel c. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló, fins a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Automotive Azahar.

11.00 h IX Exposició de Modelisme Naval. Horari d'11.00 h a 13.30 h i de 19.00 h a 21.30 h els dies 21, 22 i 23. Organitza: Club de Modelisme Naval Benicarló Cara a la Mar. Lloc: Llotja del Peix.

11.00 h LXIX Exposició de Productes del Camp i Eines Agrícoles. Organitza: Regidoria d'Agricultura i Consell Agrari Municipal. Col·labora: Associació de la Dona Llauradora. L'exposició estarà oberta fins al dia 21 d'agost, en horaris d'11.00 h a 13.00 h i de 18.00 h a 21.00 h. Lloc: Baixos de la Cambra Agrària (c. de Pius XII).

12.00 h Exhibició de bous a la mar amb la ramaderia Humildad, a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Transportes Salinas.

12.00 h I Concurs de Paelles per a Entitats Locals. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Carrefour. Lloc: C. de Febrer Soriano.

16.00 h Concurs de guinyot. Organitza: Penya Sector Crític.

16.30 h Campionat popular de voleibol d'aigua. Piscina d'aproximadament 6x10 m amb dos pams d'aigua. A l'interior, dos equips s'enfronten segons les regles de voleibol tradicional. Es comptarà amb la presència de monitor i socorrista. Participació gratuïta. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Pl. de la Constitució.

17.00 h Exhibició de bous a la mar amb la ramaderia La Paloma, al recinte taurí de l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Bar Sevilla.

17.02 h VII Torneig Mundial de Ping-pong. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

17.30 h Volta a peu pel terme de Benicarló. Sortida des de davant del Crist del Mar. La preinscripció (gratuïta) s'ha de fer als baixos de la Cambra Agrària de Benicarló, situada al c. de Pius XII, el dimecres 21 i el dijous 22 entre les 12.00 h i les 13.30 h i el mateix dijous una hora abans al mateix punt de sortida, davant de l'església del Crist del Mar. L'organització aconsella portar calçat adequat, una gorra o un barret i aigua. L'hora d'arribada prevista són les 21.00 h, a la plaça del Mucbe. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Caixa Benicarló.

18.00 h IV Trofeu Restaurant Milord. Partida de galotxa. Organitza: Club Arrea-li Bona. Lloc: C. d'Hernán Cortés (entre el c. de Joan XXIII i l'av. de Iecla).

18.00 h II Mostra Internacional de Gastronomia i Cultura. Participen els següents països: Espanya, Alemanya, Argentina, Colòmbia, Equador, Veneçuela, Xile i Cuba. Durant l'acte hi haurà demostració d'indumentària i balls típics de cada país. Parades gastronòmiques a preu simbòlic d'1 €. Tota la recaptació serà per a la Casa d'Acollida de Dones del Baix Maestrat. Organitza: Por Más Vida. Lloc: Pl. de la Constitució.

18.00 h Concurs de pesca en les categories alevina, infantil, juvenil i dames. Inscripció a l'escullera del Port a les 17.30 h, sorteig de llocs a les 18.00 h. En finalitzar, entrega de trofeus i detalls. Organitza: Club de Pesca El Mero. Lloc: Escullera del Port.

19.00 h Espectacle infantil i familiar Xivarri!, de la companyia Almozandia. Entrada solidària amb aliments no peribles a favor del Menjador Social de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Creu Roja Local i Caixa Benicarló. Lloc: Pista annexa del Pavelló Poliesportiu.

20.00 h Representació del sainet valencià Nelo Bacora, representat per membres de l'Associació d'Exalumnes La Salle de Benicarló. Preu entrada 3 €, venda anticipada a Floristeria Feliu (c. de Vinaròs núm. 1). La recaptació serà a benefici de la Confraria de l'Oració a l'Hort de les Oliveres, la Banda de Bombos d'Exalumnes La Salle i l'ONG Proyde. Organitza: Associació d'Exalumnes de La Salle. Lloc: Auditori Pedro Mercader.

20.00 h Cercavila de la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló i II Volta Solidària de Festes Patronals a càrrec de l'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer). Recorregut: C. d' Andalusia, c. de Manuel Alvar, av. de Catalunya, Pl. del Mercat Vell, c. de Joan Carles I, c. de Ferreres Bretó, Ajuntament. Col·labora: AECC de Benicarló.

23.30 h Entrada de bous embolats de la ramaderia "El Pincho". Organitza: Comissió de Festes.

23.04 h V Cursnabirra Arjupera. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

00.00 h Bous embolats, al recinte taurí de l'esplanada del Port, a càrrec de les ramaderies Armando Beltrán i Hermanos Margalef. Organitza: Comissió de Festes. Col·laboren: Autogrup i Bar Tu bar.

00.00 h Festa sitralera amb Crazy Avalanche. Organitza: Penya el Sitral. Lloc: Recinte de penyes.

00.11 h Nit del ninot. Ens disfressem en ple estiu. Anima't! Organitza: Penya XQSI. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h Sessió panxanga remember i sessió electrònica. Organitza: Penya el Masclet. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h Nit remember Salats. Festa nocturna amb DJ Danny A. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

01.12 h IV Nit Temàtica Tira-li Cara. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

01.30 h Nit Xoves. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Recinte de penyes.

01.30 h Concursar en el gran Twister. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

01.47 h Festa Gallumbos Party. Passeja per les penyes amb les teues millors gales interiors. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/02/2019 15:39 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló