Dia 17

Diumenge 17 d'agost

foto

10.00 h III 3x3 de Bàsquet amb Cadira de Rodes Seu i Passa. Organitza: Cocemfe Maestrat. Lloc: Col·legi La Salle

10.00 h Carrera ciclista de les escoles de Castelló. Organitza: Club Ciclista Deportes Balaguer de Benicarló. Lloc: C. de Menorca.

11.30 h Concentració exposició interprovincial de vespes clàssiques i històriques. Organitza: Scooter Club Baix Maestrat. Lloc: C. de Ferreres Bretó.

16.01 h II Ruta Germanor XQSI-L'Arjup, acompanyats per una divertida xaranga local. Recorregut: -16.04 h sortida des del recinte de les penyes. -16.59 h primera prova: som aneguets. Lloc: C. de Sant Blai. Col·labora: Café de L'Arc. -17.58 h segona prova: 4x1 tanque. Lloc: C. del Crist de la Mar. Col·labora: Bar Frankfurt 10. -18.29 h tercera prova: fes una corda amb la roba. Lloc: C. de Sant Antoni. Col·labora: Cotton Café. -18.59 h quarta prova: equilibri. Lloc: Pl. del Mercat Vell. Col·labora: Bar El Candil. -19.28 h cinquena prova: a prendre per sac. Lloc: C. de Francisco Pizarro. Col·labora: Lion Café. Organitzen: Penya l'Arjup i Penya XQSI.

17.00 h Jocs tradicionals per a xiquets. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu.

17.00 h BarataAliments. Es portaran joguets i es realitzaran jocs per als xiquets. Els xiquets que porten 1 kg d'aliment podran agafar un joguet. Organitza: Creu Roja. Lloc: Pl. del Mercat.

17.30 h III Torneig de Ping-pong. Organitza: Penya La Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

18.00 h Partit de futbol amistós. Organitza: Club Esportiu Benicarló. Lloc: Camp Municipal d'Esports de Benicarló, situat al camí Vell de Sant Mateu.

18.00 h Melonà. Es repartirà una tallada de meló a tots els assistents a l'acte. Organitza: Penya el Masclet. Lloc: Pl. de l'Emperador Carles I.

19.00 h Cercavila dels gegants Tolo i Mar, portats per la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló. Recorregut: Pl. de Sant Bartomeu, c. de Sant Joaquim, c. de Sant Joan, c. de la Mare de Déu dels Dolors, c. de la Mare de Déu del Pilar, c. Major, c. de Sant Joan, c. de la Mare de Déu del Carme, c. de Sant Francesc, Ajuntament. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló. Col·labora: Comissió de Festes.

19.00 h Inauguració de la XXIV Exposició de Bonsai. L'exposició estarà oberta fins al dia 19 d'agost en horari de 18.00 h a 22.00 h. Lloc: Col·legi Marquès de Benicarló (entrada per l'av. de Iecla). Organitza: Associació Bonsai Benicarló.

19.30 h Tradicional concert de festes de la Coral. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda. Lloc: Auditori Pedro Mercader.

20.00 h Exhibició de gimnàstica rítmica i ball. Organitza: Club Mabel. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu.

21.00 h Sopar de germanor de pa i porta, amenitzat per l'orquestra Mundo (actuació a partir de les 22.00 h). Lloc: Pl. de la Constitució. La Comissió de Festes s'encarregarà de posar a la disposició del públic assistent taules i cadires. No es farà reserva prèvia de cadires. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: IFF Benicarló i Cafeteria Carlón.

23.30 h Aigua beneïda. Joc entre penyes. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

00.00 h Festa eivissenca, amb DJ Oriol Guimerà. Organitza: Penya el Sitral. Lloc: Recinte de penyes.

00.00 h Festa de xiques sitraleres amb DJ Jimmy. Organitza: Penya el Sitral. Lloc: Recinte de penyes.

00.11 h Diumenge de Resurrecció. Només apte per als més valents. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h Festa eivissenca. Tots vestits de blanc. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h Nit eivissenca. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h Festa Sant Fermí. Tots vestits de blanc i roig. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h Festa del semàfor i cada ovella amb la seua parella. Organitza: Penya El Masclet. Lloc: Recinte de penyes.

01.08 h X Festa de Platja. Anima't a vindre disfressat! Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

02.00 h DJ residents. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

02.13 h VII Concurs Gafukis. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.