Dia 16

Dissabte 16 d'agost

foto

10.00 h IX Tirada Open de Compak Sporting. Organitza: Club de Caçadors Sant Hubert. Lloc: Camp de Tir La Basseta.

11.00 h Trobada dels socis per assistir a la Crida. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

12.00 h Volteig de campanes per anunciar el començament de les Festes Patronals, al campanar de l'església de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes.

12.30 h Quedada per assistir a la Crida. Organitza: Penya el Sitral. Lloc: Recinte de penyes.

13.00 h Cercavila de totes les penyes amb xaranga para assistir a la Crida. Recorregut: Av. de Iecla, av. de Méndez Núñez, c. de Joan XXIII, c. d'Hernán Cortés, c. de Pius XII, pl. de la Constitució, c. de Ferreres Bretó. Organitza: Coordinadora de Penyes.

13.15 h Traca que recorrerà els carrers de la Volta a càrrec de la Pirotècnia Tomàs de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes. Lloc d'inici: Pl. de Sant Bartomeu, c. de la Mare de Déu del Carme, c. d'Olivella, c. del Rei en Jaume, c. de Joan Carles I i c. de Ferreres Bretó.

13.30 h Crida i llançament del coet anunciador de les festes, des del balcó de l'Ajuntament de Benicarló. Rematada de coets i volteig de campanes. Organitza: Comissió de Festes.

13.31 h XVIII Pilotasso. Organitza: Penya l'Arjup. Col·labora: Pastisseria Pastissos. Lloc: Balcó de l'Ajuntament.

14.11 h XXI Batalla d'Aigua. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Recinte de penyes.

14.37 h IV Mega Panxà Arjupera. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

15.00 h Dinar per als socis. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

16.00 h Concurs de petanca per doblets. Davant de la platja del Morrongo. Organitza: Club de Petanca Bolas y Bochas.

16.00 h III Edició Karaoke Taratot. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Recinte de penyes.

16.59 h II Tarda Lúdica. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

17.00 h Torneig de Petanca Club Petanca Benicarló. Modalitat oberta, socis i no socis. Lloc: El Barranquet.

19.00 h Arribada a l'Ajuntament de les dames de la Cort d'Honor, amb carruatges de cavalls.

19.30 h VI Exhibició d'Ensinistrament Esportiu de Gossos, a càrrec de 6 membres del club. Organitza: Club Caní Baix Maestrat. Lloc: Pl. de la Constitució.

19.45 h Arribada a l'Ajuntament de la Reina de les Festes, amb carruatge de cavalls.

20.00 h Cercavila d'inici de festes pel centre de la població, des del c. de Cabanes fins a l'Ajuntament. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló.

20.00 h Homenatge a la Reina i Cort d'Honor a l'Ajuntament de Benicarló.

20.00 h Obertura del I Mesón Benicarlando de la Tapa y el Vino, Mesódromo. Obert tots els dies de festes d'11.00 h a 16.00 h i de 20.00 h a 00.00 h. Participen: Restaurant San Rafael, Taverna Rayfe, Bar el Candil, Restaurant Rosi, Cafeteria Carlón, Can Cristina, Bar Levante, Bar Mercat Vell, Cotton Café, Cerveses Badum, Together Communication Group SL. Lloc: Pl. de Mossén Tomás.

21.00 h Cercavila amb la Reina de les Festes i la seua Cort d'Honor, acompanyades per la Colla de Dolçainers de Benicarló i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Recorregut: Des de l'Ajuntament, c. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. d'Hernán Cortés fins a l'Auditori Pedro Mercader. Organitza: Comissió de Festes.

21.30 h Proclamació de la Reina de les Festes i Cort d'Honor 2014, a l'Auditori Pedro Mercader. Entrega del Premi de Poesia Flor Natural. Pregó de les Festes Patronals a càrrec del mantenidor, el Sr. Ángel Alberich Bayarri. Assistència d'etiqueta. Arranjaments florals a càrrec de la Floristeria Piliflor. Organitza: Comissió de Festes.

23.30 h Cercavila amb la Reina de les Festes i la seua Cort d'Honor, acompanyats per la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Des de l'Auditori Municipal, c. de València, c. del Crist de la Mar, c. del Dr. Ferran, pl. de la Mare Molas, av. de Catalunya, c. de Manuel Alvar fins al Pavelló Poliesportiu Municipal. Organitza: Comissió de Festes.

23.45 h Ball popular. Organitza: Comissió de Festes. Col·laboren: Nou Racó, Levante, Goya i Frankfurt 10. Lloc: Pl. del Mercat Vell.

23.59 h Nit del Certamen. Ball de gala amb l'actuació de l'orquestra Jamaica-Show. Assistència d'etiqueta. La taquilla s'obrirà des de les 23.00 fins a la 1.00 h. Preu de l'entrada 5 € cadira i 30 € la taula. Organitza: Comissió de Festes. Lloc: Pista annexa del Pavelló Poliesportiu de Benicarló.

00.11 h Festa nocturna del XI Aniversari. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h Festa nocturna Fluor Party. Organitza: Penya el Masclet. Lloc: Recinte de penyes.

01.00 h Opening party amb DJ Jhonyer. Organitza: Penya el Sitral. Lloc: Recinte de penyes.

02.02 h Obertura de la carpa de la Penya la Pinya. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

05.13 h Ajulímetre. Concurs de bufar. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.