Dia 25

Diumenge 25 d'agost

foto

10.00 h X Tirada Social de Guatlles a Màquina, in memoriam Mariano Masip Ferrer. 10 guatlles. Organitza: Club de Caçadors Sant Hubert. Lloc: Camp de Tir La Basseta.

11.00 h Concentració i exposició de vespes històriques. Organitza: Societat Scooter Club Baix Maestrat. Lloc: Pl. de la Constitució.

11.30 h Obertura del mercat medieval. Organitza: Comissió de Festes.

12.00 h Mercat medieval: Cercaviles d'obertura. Els joglars esperesen el mercat; entre danses, històries i acrobàcies els joglars arriben al mercat disposats a alegrar el matí. Organitza: Comissió de Festes.

12.00 h Tómbola solidària Mans Unides. Organitza: Mans Unides Benicarló. Lloc: Ptge. de l'Edifici Torre de Benicarló.

12.30 h Mercat medieval: Milcares, el vagamón savi. Aventurer intrèpid i viatjant incansable va explicant trobades amb éssers inimaginables que li van ensenyar màgia i habilitats que acontentaran tant el més menut com el pare que estiga atent. Organitza: Comissió de Festes.

13.00 h Mercat medieval: Dansa àrab itinerant pel recorregut del mercat. Organitza: Comissió de Festes.

13.30 h Mercat medieval: Els donyets ronyosets. Aquests singulars donyets us explicaran algunes de les seues llegendes, contes, històries i cançons per als més menuts. Organitza: Comissió de Festes.

14.00 h Mercat medieval: El bullangós. És el bullangós un personatge acostumat a viure en la corda fluixa. En eixa fina línia entre l'èxit i el fracàs, entre la llum i la penombra. Un dia dormirà a palau, l'endemà potser a l'estable d'una humil posada. És per tant un ésser hàbil i esmunyedís. Organitza: Comissió de Festes.

14.30 h Mercat medieval: Dansa àrab itinerant pel recorregut del mercat. Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h Mercat medieval: L'hora del Bon Yantar. Tancament del mercat medieval. Organitza: Comissió de Festes.

18.00 h El mercat medieval obri les seues portes. Organitza: Comissió de Festes

18.30 h Mercat medieval: La mascarada. Joglars i còmics recorren carrers i places en una singular desfilada de màscares i alegria. Organitza: Comissió de Festes.

18.30 h Tómbola solidària Mans Unides. Organitza: Mans Unides Benicarló. Lloc: Ptge. de l'Edifici Torre de Benicarló.

19.00 h Desfilada de carrosses i batalla de confeti, amb l'acompanyament dels gegants Tolo i Mar, portats per la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló, i de la Colla de Dolçainers de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes. Lloc: C. de Ferreres Bretó.

19.00 h Mercat medieval: El contrafet. Astut i de verb fàcil, farà entendrir al públic, malgrat el seu horrorós aspecte. Organitza: Comissió de Festes.

19.00 h Exposició «Les seues mans són les meues mans. Vine i veuràs». Organitza: Associació d'Exalumnes La Salle de Benicarló. Lloc: Llar La Salle.

19.30 h Mercat medieval: Dansa àrab itinerant pel recorregut del mercat. Organitza: Comissió de Festes.

20.30 h Mercat medieval: L'aquelarre. Un divertit grup de bruixes faran les delícies de menuts i majors en un joc d'animació teatral, en el qual el públic serà protagonista directe dels conjurs i encanteris que aquests curiosos éssers puguen imaginar. Organitza: Comissió de Festes.

21.00 h Mercat medieval: Malacara, el lladregot. Personatge itinerant, ningú sap per on pot aparèixer, el que potser noteu és que us falte alguna cosa de valor. Compte amb aquest pertinaç lladregot. Organitza: Comissió de Festes

21.30 h Mercat medieval: Dansa àrab itinerant pel recorregut del mercat. Organitza: Comissió de Festes.

22.00 h Rondalla popular amb el grup Veniu a cantar, a la platja del Morrongo. Organitza: Comissió de Festes.

22.30 h Mercat medieval: Benigne, el faquir. Viatger infatigable, com els seus més remots avantpassats, rememora i narra la seua etapa en la ruta de la seda. Tindreu l'oportunitat de poder compartir un tros del seu viatge amb tan singular personatge, que us introduirà de manera desenfadada en aquest fascinant món del faquirisme. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Mercat medieval: Dansa àrab itinerant pel recorregut del mercat. Organitza: Comissió de Festes.

23.15 h Mercat medieval: Cercaviles de comiat dels comediants. Entre foc i pirotècnia els comediants s'acomiaden fins a la propera visita a la vila. Organitza: Comissió de Festes.

23.30 h Gran castell de focs artificials, a l'escullera del Port, a càrrec de Pirotècnia Tomás de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes.