Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2013

Dissabte 24 d'agost

foto

10.00 h Exposició de vestits de flamenca, a la seu de la Casa de Andalucía. L'exposició estarà oberta els dies 23 i 24, en horari de 10.00 h a 12.00 h i de 18.00 h a 20.00 h. Organitza: Casa de Andalucía Benicarló. Lloc: Seu de la Casa de Andalucía, c. de Pere de Thous núm. 2.

10.30 h XL Open de Tennis Benicarló. Organitza: Club de Tennis Benicarló. Lloc: Instal·lacions esportives de la carretera CV-135 Km 4,8.

10.30 h II Open de Pàdel Club Tennis Benicarló. Organitza: Club de Tennis Benicarló. Lloc: Instal·lacions esportives de la carretera CV-135 Km 4,8.

12.00 h Tómbola solidària Mans Unides. Organitza: Mans Unides Benicarló. Lloc: Ptge. de l'Edifici Torre de Benicarló.

12.00 h Acte d'obertura del mercat medieval, amb la visita de la Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i autoritats, a la pl. de Sant Bartomeu i carrers per als vianants del centre històric de la ciutat. Obert fins a les 24.00 h. Pregó d'inauguració: Els bufons. Els bufons de la cort, amb les seues habilitats i utilitzant un interessant text d'El viaje entretenido, d'Agustín de Rojas, ens donaran la benvinguda al mercat. Organitza: Comissió de Festes.

12.30 h Mercat medieval: El bullangós. És el bullangós un personatge acostumat a viure en la corda fluixa. En eixa fina línia entre l'èxit i el fracàs, entre la llum i la penombra. Un dia dormirà a palau, l'endemà potser a l'estable d'una humil posada. És per tant un ésser hàbil i esmunyedís. Organitza: Comissió de Festes

13.00 h Dinar de germanor per a socis de la Falla la Barraca, simpatitzants i públic en general. Menú: 5 EUR. Inscripció i reserva fins a les 12.00 h. Lloc: C. de la Pau. Organitza: Falla la Barraca.

13.00 h Visita al centre geriàtric municipal per part de la Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i autoritats. Organitza: Comissió de Festes.

13.00 h Mercat medieval: Dansa àrab itinerant pel recorregut del mercat. Organitza: Comissió de Festes.

13.30 h Mercat medieval: Contes i llegendes dels bufons. Llegendes sobre reis explicades pels seus súbdits més propers, els bufons, que des de llunyanes corts ens portaran algunes de les més increïbles i divertides històries. Organitza: Comissió de Festes

14.00 h Mercat medieval: Milcares, el vagamón savi. Aventurer intrèpid i viatjant incansable va explicant trobades amb éssers inimaginables que li van ensenyar màgia i habilitats que acontentaran tant el més menut com el pare que estiga atent. Organitza: Comissió de Festes

14.30 h Mercat medieval: Dansa àrab itinerant pel recorregut del mercat. Organitza: Comissió de Festes

15.00 h Mercat medieval: L'hora del Bon Yantar. Tancament del mercat medieval. Organitza: Comissió de Festes.

16.00 h Campionat obert de jocs de taula. Lloc: Casal de la Falla la Barraca. Organitza: Falla la Barraca.

16.00 h Tirada oberta de tir al plat, fossa universal. Organitza: Club de Caçadors de Sant Hubert. Lloc: Camp de Tir La Basseta.

17.00 h IV Trofeu de Pilota Caixa Rural Benicarló, Ciutat de Benicarló. Fase final. Organitza: Club Pilota Valenciana Arrea-li Bona. Lloc: Frontó de l'IES Joan Coromines.

17.00 h Concurs de petanca. Organitza: Club de Petanca Bolas y Bochas. Lloc: Terrenys del Club, davant de la platja del Morrongo.

18.00 h XXXV Cross de Festes de Benicarló. Organitza: Club d'Atletisme Baix Maestrat. Lloc: C. de Ferreres Bretó i pl. de la Constitució.

18.00 h El mercat medieval obri les seues portes. Organitza: Comissió de Festes

18.00 h Concentració de minimotos, tricicles i motos de bateria. Organitza: Maestrat Motor Club Benicarló. Lloc: Pl. dels Mestres de Montesa.

18.30 h Mercat medieval: La família. Una estranya família de comerciants ha arribat a la ciutat, amb el carro recorrerà carrers i places buscant un lloc on vendre els seus productes, però la venda es tornarà en disbarat gràcies als seus eixelebrats membres. Organitza: Comissió de Festes.

18.30 h Tómbola solidària Mans Unides. Organitza: Mans Unides Benicarló. Lloc: Ptge. de l'Edifici Torre de Benicarló.

19.00 h XXVIII Milla Urbana Ciutat de Benicarló. Organitza: Club d'Atletisme Baix Maestrat. Lloc: C. de Ferreres Bretó.

19.00 h Mercat medieval: Malacara, el lladregot. Personatge itinerant, ningú sap per on pot aparèixer, el que potser noteu és que us falte alguna cosa de valor. Compte amb aquest pertinaç lladregot. Organitza: Comissió de Festes

19.00 h Exposició «Les seues mans són les meues mans. Vine i veuràs». Organitza: Associació d'Exalumnes La Salle de Benicarló. Lloc: Llar La Salle.

19.00 h Missa concelebrada a l'església de Santa Maria del Mar amb els rectors de les parròquies de la ciutat i presidida pel rector de Santa Maria del Mar, el reverend Antonio Jurado García. Càntics a càrrec del Cor Parroquial. Arranjaments florals a càrrec de Floristeria Adell.

19.30 h Mercat medieval: Dansa àrab itinerant pel recorregut del mercat. Organitza: Comissió de Festes

20.00 h Sopar de pa i porta amb torradeta fallera per al públic en general. Lloc: C. de la Pau. Organitza: Falla la Barraca.

20.00 h Processó dels patrons Sant Bartomeu i els Sants Màrtirs Abdó i Senén al costat del clergat de la ciutat, Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d'Honor, i les autoritats, acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts i la Colla de Dolçainers.

20.30 h Mercat medieval: La visita (contes i titelles). Els còmics ens delectaran amb una interessant història per a tota la família: Una inesperada visita despertarà la imaginació dels més menuts aconseguint convertir els objectes més comuns en les històries més divertides. Organitza: Comissió de Festes.

20.30 h Flamenc i dansa clàssica espanyola del Ballet Passión Flamenca. Direcció i coreografia: Águeda Fibla. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu.

21.00 h Mercat medieval: El contrafet. Astut i de verb fàcil, farà entendrir al públic, malgrat el seu horrorós aspecte. Organitza: Comissió de Festes.

21.30 h Gran mascletada a càrrec de la Pirotècnia Tomás de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes. Lloc: Pl. de Mossén Tomás.

21.30 h Mercat medieval: Dansa àrab itinerant pel recorregut del mercat. Organitza: Comissió de Festes

21.45 h Cercavila de danses populars. Recorregut: Pl. de la Mare Molas, c. del Dr. Ferrán, c. de Pius XII, pl. de la Constitució. Organitza: Associació Cultural Grup Música i Danses La Sotà.

22.00 h Actuació d'un duo musical. Lloc: C. de la Pau. Organitza: Falla la Barraca.

22.00 h Danses populars, balls típics de Benicarló. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Associació Cultural Grup Música i Danses La Sotà. Lloc: C. de Ferreres Bretó.

22.30 h Mercat medieval: Benigne, el faquir. Viatger infatigable, com els seus més remots avantpassats, rememora i narra la seua etapa en la ruta de la seda. Tindreu l'oportunitat de poder compartir un tros del seu viatge amb tan singular personatge, que us introduirà de manera desenfadada en aquest fascinant món del faquirisme. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Mercat medieval: Dansa àrab itinerant pel recorregut del mercat. Organitza: Comissió de Festes

23.30 h Mercat medieval: La dansa de la mort. Segle XV, les tan freqüents com destructives epidèmies fan que la imaginació popular se centre en la mort. Però la mort no és destructiva, sinó una mera missatgera que iguala els homes sense distinció entre pobres i rics, poderosos o serfs, església o captaires. La música, el foc i la dansa es combinen per recrear aquest ancestral espectacle que perdurà en el temps fins a ben avançat el segle XVII. Organitza: Comissió de Festes.

24.00 h Espectacular concert del grup Jackson tribute, en homenatge a Michael Jackson, a la pista annexa del Pavelló Poliesportiu de Benicarló. Preu de l'entrada: 6 EUR. Obertura de les taquilles a partir de les 22.00 h.

00.00 h Fluor party amb pintura i detalls per brillar en plena nit. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Caseta de la Penya XQSI

1.00 h Closing party. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

1.00 h VIII Festa del Semàfor. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Carpa de la Penya els Tararots.

2.00 h Closing party pinyera. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

2.00 h III Free Hugs. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Carpa de la Penya els Tararots.

2.30 h Festa com si fóra Cap d'Any. Organitza: Penya El Masclet. Lloc: Recinte de penyes.

4.48 h VII Volem una Setmana més de Festes. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

5.00 h Festa fi de curs. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

5.30 h Festa flis-flas. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

6.59 h VII Concurs de Neteja amb Granera. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 24/04/2019 09:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló