Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2013

Divendres 23 d'agost

foto

9.00 h Entrada de sis bous cerrers de la ramaderia Manolo Beltrán de Cabanes, encast Salvador Domecq, pel c. del Crist de la Mar, av. del Marquès de Benicarló, fins a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: GroupAuto.

10.00 h Exposició de vestits de flamenca, a la seu de la Casa de Andalucía. L'exposició estarà oberta els dies 23 i 24, en horari de 10.00 h a 12.00 h i de 18.00 h a 20.00 h. Organitza: Casa de Andalucía Benicarló. Lloc: Seu de la Casa de Andalucía, c. de Pere de Thous núm. 2.

10.30 h II Campionat de Guinyot. Organitza: Junta Local Fallera. Inscripcions i informació al Bar TuBar. Lloc: Al costat de la seu de la JLF, al final del c. del Crist de la Mar.

12.00 h Prova de dos bous cerrers, de la ramaderia Manolo Beltrán de Cabanes, a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Macadam Biker Café.

13.00 h Musclada popular a l'av. del Marqués de Benicarló. Organitza: Bar Hogar del Pescador. Col·labora: Comissió de Festes.

15.30 h Torneig de poker Texas hold'em. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

16.00 h Torneig de FIFA. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

16.00 h Torneig de pàdel. Organitza: Padel Indoor Benicarló. Lloc: Padel Indoor Benicarló.

17.00 h Exhibició de bous a la mar amb les ramaderies de Vicente Morrell, Corro de Cullera i Manolo Beltrán de Cabanes. Quatre bous cerrers de l'entrada, al recinte taurí de l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Transportes Salinas.

17.30 h I Campionat de Kendama i Exhibició. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

18.00 h Tarda de dibuix amb espectacle infantil i gran xocolatada. Organitza: Comissió de Festes. Lloc: Pl. de Ramon Llull. Col·laboren: Restaurant El Cortijo, Panaderia Sergio i Llibreria Papereria Benicart.

18.30 h Tómbola solidària Mans Unides. Organitza: Mans Unides Benicarló. Lloc: Ptge. de l'Edifici Torre de Benicarló.

18.30 h Obertura del mercat medieval. Obert fins a les 24.00 h. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu, c. de Sant Joaquim, pl. de Sant Joan, c. de Sant Joan, c. de Sant Jaume, c. Pubill, c. de les Salines. Organitza: Comissió de Festes.

19.00 h I Volta Solidària de Festes Patronals a càrrec de l'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer). Col·labora: Comissió de Festes. Lloc: Pl. de Ramon Llull.

19.00 h Exposició «Les seues mans són les meues mans. Vine i veuràs». Organitza: Associació d'Exalumnes La Salle de Benicarló. Lloc: Llar La Salle.

19.30 h Cercavila prèvia a la serenata a Sant Bartomeu. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló. Lloc: C. de Cabanes.

20.00 h Cercavila de les feres de l'Estel del Collet. Amb els gegants Puig i Tossa, portats per la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló. Sortida des de la pl. de Ramon Llull, c. de Joanot Martorell, c. del Botànic Cavanilles, c. de Santa Bàrbara, c. de Santa Càndida, c. de la Mare de Déu del Carme, c. de Sant Francesc i Ajuntament.

20.30 h Ball i danses populars, a l'ermita de Sant Gregori. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Restaurant Sant Gregori.

21.00 h Típica torrada fallera. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Caseta de la Penya XQSI.

21.00 h Tradicional serenata a Sant Bartomeu. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu.

21.13 h VII Concurs de Truites. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

23.00 h Nit d'albades benicarlandes. Cantada d'albades a la Reina, Dulcinea i dames de la Cort d'Honor. Recorregut: Pl. de Sant Bartomeu, Ajuntament, Edifici Gòtic. Organitza: Associació Cultural Grup Música i Danses La Sotà. Col·labora: Comissió de Festes.

23.00 h III Ruta Nocturna Penya els Tararots. Amenitzada per una xaranga. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Carrers de Benicarló.

23.00 h Concert de rock a càrrec del grup Mermelada de perlas, homenatge a Pearl Jam, més un grup convidat. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Cervecería Babilon. Lloc: Pl. de l'Auditori.

23.00 h X Carril Barril. Informació i inscripcions durant la setmana, a la barra de la penya. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Caseta de la Penya XQSI.

23.30 h Ball popular amb l'actuació del duo musical Duo Sol Negre. Lloc: Pl. del Mercat Vell. Col·laboren: Frankfurt 10, Levante, Nou Racó i Goya.

00.00 h Nit fallera amb mocadors xqsids i mooolts litres de Miss Tela. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Caseta de la Penya XQSI

00.06 h IX Concurs de Duret Femení. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

00.10 h Concurs d'emboladors amb sis bous cerrers de la ramaderia Manolo Beltrán de Cabanes i de Salvador Domecq, a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Hogar del Pescador.

00.39 h III Ruta del Jagger. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

1.00 h Festa tropical. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

1.00 h VIII Sessió Paxanga Remember amb DJ Trompi. Organitza: Penya el Masclet. Lloc: Recinte de penyes.

1.00 h III Happy Fúcsia Night. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Carpa de la Penya els Tararots.

1.02 h IX Festa Flower Power. Reviu els 80! Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

3.30 h Twister gegant. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

4.00 h Festa flis-flas. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/04/2019 14:07 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló