Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2013

Dijous 22 d'agost

foto

9.00 h Entrada de bestiar boví de la ramaderia L'Assut de Xerta, pel. c. del Crist de la Mar, av. del Marqués de Benicarló, fins a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Construye Fernández.

11.00 h LXVIII Exposició de Productes del Camp i Eines Agrícoles. Organitza: Regidoria d'Agricultura i el Consell Agrari Municipal. Col·labora: Associació de la Dona Llauradora. L'exposició estarà oberta fins al dia 22 d'agost, en horaris d'11.00 h a 13.00 h i de 18.00 h a 21.00 h. Lloc: Baixos de la Cambra Agrària (c. de Pius XIII).

12.00 h Exhibició de bous a la mar amb la ramaderia L'Assut de Xerta, a l'esplanada del port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Construye Fernández.

16.00 h Torneig de pàdel. Organitza: Padel Indoor Benicarló. Lloc: Padel Indoor Benicarló.

16.00 h XXIII Concurs de Parxís Penya els Tararots. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Carpa de la Penya els Tararots.

16.30 h Concurs de guinyot. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

17.00 h Exhibició de bous a la mar amb la ramaderia d'Alberto Granchel de Quatretonda, al recinte taurí de l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Pizzeria Trevi.

17.02 h VI Torneig Mundial de Ping-Pong. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

17.30 h Un per a guanyar. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Caseta de la Penya XQSI.

17.30 h Volta a peu pel terme de Benicarló. Sortida des del MUCBE (C. de Sant Francesc). La preinscripció (gratuïta) s'ha de fer als baixos de la Cambra Agrària de Benicarló, situada al c. de Pius XII, el dimecres 21 i el dijous 22 entre les 12.00 h i les 13.30 h i el mateix dijous, una hora abans, al mateix punt de sortida, a la plaça del MUCBE. L'organització aconsella portar calçat adequat, una gorra o un barret i aigua. L'hora d'arribada prevista són les 21.00 h, a la plaça del Mucbe. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Fruiteries Benihort, Dimarser SL, Fruites El Santet, Restaurant Sant Gregori i Hotel El Pinche de Oro.

18.00 h II Degustació de Pinya. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Pl. de la Constitució.

19.00 h Tres hores de resistència ciclista, proves en pista. Organitza: Club Ciclista Deportes Balaguer de Benicarló. Lloc: Pista de Ciclisme.

19.00 h Exposició «Les seues mans són les meues mans. Vine i veuràs». Organitza: Associació d'Exalumnes La Salle de Benicarló. Lloc: Llar La Salle.

19.00 h Concurs de pesca de Festes Patronals 2013. Categoria Sènior. Organitza: Club de Pesca El Mero. Lloc: Escullera del Port.

20.00 h Partida d'exhibició de galotxa. Lloc: C. d'Hernán Cortés (entre el c. de Joan XXIII i l'av. de Iecla). Patrocina: Bar Milord. Organitza: CPV Arrea-li Bona.

20.00 h Participació del quadre de ball i del cor rociero Aires de mi tierra. Organitza: Casa de Andalucía de Benicarló. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu.

22.15 h Entrada infantil amb carretons i posteriorment carretons embolats, a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Carnes Ros, Colla el Torill i Colla Collonuts.

23.04 h IV Cursnabirra Arjupera. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

23.30 h Ball popular amb l'actuació del duo musical María Chacón. Lloc: Pl. dels Mestres del Temple. Col·laboren: Luz de Luna, Xanadú i Port Vell.

23.30 h Tres bous embolats, al recinte taurí de l'esplanada del Port, a càrrec de les ramaderies Granchel de Quatretonda, Germán Vidal de Cabanes i L'Assut de Xerta. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Desguaces Pellicer.

00.00 h Nit del Ninot: disfressa't en ple estiu! Organitza: Penya XQSI. Lloc: Caseta de la Penya XQSI.

1.00 h Festa del barret. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

1.12 h III Nit Temàtica Tira-li Cara! Concurs de carasses. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

2.30 h Nit de la Penya Salats. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

3.30 h Festa flis-flas. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

3.34 h Aurelioooooooo! Concurs de crits. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 14:04 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló