Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2013

Dimecres 21 d'agost

foto

9.00 h Entrada de bestiar boví de la ramaderia Hermanos Miró de la Ribera de Cabanes, pel c. del Crist de la Mar, av. del Marquès de Benicarló, fins a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Bar El Polígono.

10.00 h Exposició de manualitats i artesanies confeccionades pels socis del Club de la Tercera Edat i de la Federació Unió Democràtica de Jubilats i Pensionistes del Baix Maestrat. L'exposició estarà oberta els dies 19, 20 i 21, en horari de 10.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 19.00 h. Lloc: Club de la 3a Edat de Benicarló.

11.00 h Degustació de fideuada a preus populars. Lloc: Av. de Joan Carles I. Organitza: Falla el Grill.

11.00 h LXVIII Exposició de Productes del Camp i Eines Agrícoles. Organitza: Regidoria d'Agricultura i el Consell Agrari Municipal. Col·labora: Associació de la Dona Llauradora. L'exposició estarà oberta fins al dia 22 d'agost, en horaris d'11.00 h a 13.00 h i de 18.00 h a 21.00 h. Lloc: Baixos de la Cambra Agrària (c. de Pius XIII).

12.00 h Exhibició de bous a la mar amb la ramaderia Hermanos Miró de la Ribera de Cabanes, a l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: GroupAuto.

16.00 h Torneig de pàdel. Organitza: Padel Indoor Benicarló. Lloc: Padel Indoor Benicarló.

17.00 h Juga amb la Penya la Pinya (activitats infantils). Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu.

17.00 h Campionat de guinyot. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

17.00 h Desafiaments de pilota de les Festes Patronals, enfrontaments entre els membres del Club. Organitza: Club Pilota Valenciana Arrea-li Bona. Lloc: Frontó de l'IES Joan Coromines.

17.00 h Exhibició de bous a la mar amb la ramaderia de José Vicente Machancoses de Picassent (València), al recinte taurí de l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Bar Davant del Port.

17.30 h Fira alternativa. Horari de 17.30 h a 1.00 h. Organitza: Comissió de Festes. Lloc: Pl. dels Mestres del Temple.

18.00 h Taller infantil de pintura rupestre (breu presentació de les pintures d'art rupestre de Valltorta-Gassulla, per a pares i fills) a càrrec de l'Associació Amics Valltorta-Gassulla i el Taller de Sali. Lloc: Mucbe. Organitza: Regidories de Cultura i Festes.

19.00 h Teatre de carrer de la companyia El Carromato amb l'obra Bufonadas. Organitza: Comissió de Festes. Lloc: Pl. del Mercat, c. de Pius XII, c. d'Hernan Cortés, c. de València, pl. de la Comunitat Valenciana, c. del Grau i c. d'Hernan Cortés.

19.00 h Exposició «Les seues mans són les meues mans. Vine i veuràs». Organitza: Associació d'Exalumnes La Salle de Benicarló. Lloc: Llar La Salle.

19.30 h Cercavila de la Banda de Música Ciutat de Benicarló, per recollir la dama/musa de l'entitat. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló. Lloc: Des del c. de Cabanes, fins al c. d'Hernán Cortés i cap a l'Ajuntament.

21.00 h Cercavila amb la Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i les dames de les entitats, acompanyades per la Banda de Música Ciutat de Benicarló i la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, c. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, av. de Joan Carles I, c. del Crist de la Mar, c. del Dr. Ferrán, pl. de la Mare Molas, av. de Catalunya, c. de Manuel Alvar fins a la pista annexa del Pavelló Poliesportiu Municipal. Rams a càrrec de la Floristeria Florit. Organitza: Comissió de Festes.

23.00 h Ball de gala en homenatge a les dames de les entitats locals. Durant l'acte es retrà homenatge a les Persones Destacades en l'Àmbit de l'Acció Social 2013, els voluntaris del Menjador Social, a la Millor Esportista 2013, Marta Gimeno Cardona, a la Millor Trajectòria Esportiva, Gregorio Segarra Calvet, a la Millor Entitat Esportiva 2013, Benicarló Base Futbol, i a la Persona Destacada en l'Àmbit Cultural 2013, Sergi Querol Giner. Actuació de l'orquestra La Mundial. Entrades: 12 euros cadira i 90 euros taula (venda anticipada a la seu de la Comissió de Festes). Assistència d'etiqueta. Organitza: Comissió de Festes. Lloc: Pista annexa del Pavelló Poliesportiu Municipal.

23.31 h IX Mira qui Canta. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

1.00 h Festa remember amb el resident DJ Rovira. Organitza: Penya XQSI. Lloc: Caseta de la Penya XQSI

1.00 h Cada sitraler amb la seua sitralera. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

1.30 h Nit de disfresses. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/04/2019 14:07 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló