Dia 18

Diumenge 18 d'agost

foto

11.30 h Exposició anual de modelisme naval. L'exposició estarà oberta fins al 20 d'agost, en horari d'11.30 h a 13.30 h i de 19.00 h a 21.30 h. Lloc: Llotja del Peix. Organitza: Club de Modelisme Naval Benicarló Cara a la Mar.

16.01 h Concentració per a la I Ruta de Germanor XQSI-l'Arjup, acompanyats per una divertida xaranga local. Lloc de concentració: Recinte de Penyes, casetes de les penyes l'Arjup i XQSI. Organitzen: Penya l'Arjup i Penya XQSI. 16.04 h Sortida del recinte de penyes. 16.49 h Primera prova: som els aneguets. Lloc: C. de Sant Blai. Col·labora: Café de l'Arc. 17.24 h Segona prova: fes una corda amb la roba. Lloc: C. de Sant Antoni. Col·labora: Cotton Café. 18.03 h Tercera prova: 4x1 tanque. Lloc: C. del Crist de la Mar. Col·labora: Bar Frankfurt 10. 18:38 h Quarta prova: la croqueta. Lloc: Pl. de l'Emperador Carles I. Col·labora: La Dolce Vita. 19.09 h Cinquena prova: a prendre per sac. Lloc: C. de València. Col·labora: Pub Babilon. 19.39 h Sisena prova: carrera de pingüins. Lloc: Av. de del Marqués de Benicarló. Col·labora: La Bocana del Port. 20.10 h Setena prova. Lloc: C. del Rei en Jaume. Col·labora: Bar El Candil.

17.00 h II Torneig de Ping-pong. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

17.00 h IV Trofeu de Pilota Caixa Rural Benicarló Ciutat de Benicarló. Fase de classificació. Organitza: Club Pilota Valenciana Arrea-li Bona. Lloc: Frontó de l'IES Joan Coromines.

17.00 h VIII Jocs Tradicionals Penya Tararots. Organitza: Penya els Tararots. Lloc: Pl. de l'Ajuntament (darrere de l'Ajuntament).

17.00 h Concurs de petanca per dobletes. Organitza: Club de Petanca Bolas y Bochas. Lloc: Terrenys del Club, davant de la platja del Morrongo.

18.00 h XXIII Exposició de Bonsai. L'exposició estarà oberta fins al dia 20 d'agost en horari de 18.00 h a 22.00 h. Lloc: Col·legi Marquès de Benicarló (entrada per l'av. de Iecla). Organitza: Associació Bonsai Benicarló.

18.30 h Presentació dels equips de totes les categories del Club Esportiu Benicarló. Organitza: Club Esportiu Benicarló. Lloc: Camp Municipal d'Esports de Benicarló situat al Km 0,5 CV- 135 (carretera Benicarló-Càlig).

19.00 h X Degustació de Meló de Moro. Organitza: Penya El Masclet. Lloc: Pl. del Mercat.

19.00 h I Recreació Històrica de la II Guerra Mundial. Amb displays i museu vivent. A continuació recreació de la batalla de la població francesa de Sainte-Mère-Église en la II Guerra Mundial. Organitza: Associació de Recreació Històrica NORMANDIA 101 de Benicarló. Col·labora: Comissió de Festes. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu, c. de Sant Joaquim i pl. de Sant Joan.

19.00 h Cercavila dels gegants Tolo i Mar, portats per la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló. Recorregut: Ajuntament, c. d'Alcalà, av. de Jacinto Benavente, pl. dels Mestres de Montesa, av. de la Llibertat, c. de la Sequieta, c. del Dr. Ferrer, c. de les Escoles Cristianes, c. de Ferreres Bretó i Ajuntament. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló. Col·labora: Comissió de Festes.

19.00 h Concert extraordinari de festes. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda. Lloc: Auditori Municipal.

19.30 h Exposició «Les seues mans són les meues mans. Vine i veuràs». (Exposició sobre el voluntariat internacional de Proyde amb motiu del 25 aniversari de l'ONG Proyde). Organitza: Associació d'Exalumnes La Salle de Benicarló. Lloc: Llar La Salle.

21.00 h Sopar de germanor de pa i porta, amenitzat per l'orquestra Valencia. (Actuació a partir de les 22.00 h). Lloc: Pl. de la Constitució. La Comissió de Festes s'encarregarà de posar a la disposició del públic assistent taules i cadires. No es farà reserva prèvia de cadires. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: IFF Benicarló.

1.00 h Festa de les xiques sitraleres. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.

1.08 h IX Festa de Platja. Anima't a vindre disfressat! Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

2.00 h Degustació de meló alternativa. Organitza: Penya El Masclet. Lloc: Recinte de penyes.

2.13 h VI Concurs Gafukis. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de penyes.

2.30 h Encistella la pinya. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Recinte de penyes.

3.00 h Festa flis-flas. Organitza: Penya Sector Crític. Lloc: Recinte de penyes.