Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2013

Avís

El Programa Oficial de les Festes que l'Ajuntament de Benicarló dedica als seus patrons Sant Bartomeu, Santa Maria del Mar i Sants Màrtirs Abdó i Senén, des del dia 17 al 25 d'agost de 2013, ha estat aprovat per l'Ajuntament en Ple, en la sessió ordinària que ha tingut lloc el dia 25 de juliol de 2013.

Tots els textos d'aquest Programa de Festes estan registrats i no poden ser utilitzats sense prèvia autorització escrita d'aquest Ajuntament.

La Comissió de Festes no es fa responsable de possibles defectes produïts per agents externs i agreix la vostra col·laboració.

Es declina tota responsabilitat dels danys o accidents que puguen patir les persones que, imprudentment, no estiguen situades a suficient distància del lloc d'emplaçament de les traques, mascletades i castells de focs artificials durant el seu llançament. Així mateix, es demana al públic en general que preste la seua col·laboració als membres organitzadors de les Festes i que pose el màxim interès per evitar que els menors d'edat entren a l'espai reservat per a l'exhibició de les vaquetes. Estimem que la participació en les exhibicions de vaquetes suposa, indubtablement, un risc al qual cada persona s'exposa lliurement, per això es declina tota responsabilitat dels danys o accidents que puguen ocórrer.

L'Ajuntament de Benicarló es reserva el dret de canviar l'ordre dels actes, suprimir-los i variar-los, si les circumstàncies o el temps així ho aconsellen.

La Comissió de Festes agraeix sincerament la col·laboració prestada per les associacions esportives i culturals, artístiques i recreatives, les actuacions de les quals resalten l'esplendor de les nostres Festes, així com les ajudes d'organismes oficials, entitats i particulars que contribueixen a l'organització dels diferents actes que marca el programa.

La redacció d'aquest programa ha estat revisada per l'Oficina Municipal de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Benicarló.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 24/04/2019 09:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló