Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2012

Divendres 24 d'agost

foto

11.00 h Missa concelebrada a l'església parroquial de Sant Bartomeu, presidida pels rectors de les parròquies de la ciutat, els sacerdots fills de la ciutat i pel rector de Sant Bartomeu, el reverend Carlos-Luis García i Talarn. Predicarà el reverend Joan Guerola Arrastraria, adscrit a la parròquia i delegat diocesà per a la Família i per a la Catequesis, llicenciat en Teologia del Matrimoni i Família pel Pontifici Institut Joan Pau II de la Universitat Lateranense de Roma. Càntics a càrrec del Cor Parroquial, dirigits per Pablo Anglés, i acompanyant a l'òrgan pel Sr. Vicente Palau. Arranjaments florals a càrrec de Floristeria Adell.

12.00 h Inauguració de l'exposició de les obres en fusta reciclada, pintura, ferro i objectes diversos de decoració de Jose Enrique Aparicio Usón. Lloc: Ermita de Sant Gregori. Organitza: Restaurant de l'Ermita de Sant Gregori.

13.00 h Visita al Centre Geriàtric Municipal de la Reina, Dulcinea, Cort d'Honor i autoritats, acompanyats per la Colla de Dolçainers de Benicarló. Recorregut des de l'Ajuntament, c. de Ferreres Bretó, c. de Pintor Sorolla, av. de Jacinto Benavente i c. de Peníscola. Organitza: Comissió de Festes.

14.00 h Gran mascletà a càrrec de la Pirotècnia Tomás de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes. Lloc: Pl. de la Constitució.

15.00 h I Torneig de Pàdel Ciutat de Benicarló. Organitza: Club de Tenis Benicarló. Lloc: Instal·lacions esportives de la carretera CV- 135, km 4,8.

15.00 h Torneig de pòquer amateur. Organitza: Penya l'Arjup. Lloc: Recinte de Penyes.

15.00 h XXXIX Open de Tennis Ciutat de Benicarló. Organitza: Club de Tenis Benicarló. Lloc: Instal·lacions esportives del club de la carretera CV-135, km 4,8. Fins a les 21.00 h.

15.00 h Torneig de pòquer. Organitza: Penya Sitral. Lloc: Recinte de penyes.

16.00 h Tirada social al plat in memoriam Mariano Masip Ferrer. 50 plats en fossa universal. Organitza: Club de Caçadors Sant Hubert. Lloc: Instal·lacions del club (camí de la Basseta del Bovalar).

17.00 h Presentació dels equips de totes les categories del Club Esportiu Benicarló. Organitza: Club Esportiu Benicarló. Lloc: Camp Municipal d'Esports de Benicarló del km 0,5 CV- 135 (carretera Benicarló- Càlig).

17.30 h Degustació de la pinya. Organitza: Penya la Pinya. Lloc: Pl. de Marcelino Domingo.

17.30 h Partit de futbol, entre el Club Esportiu Benicarló de 1a regional contra el Club Esportiu de Sant Jordi de categoria preferent. A continuació, partit de futbol entre el Club Esportiu Benicarló de Preferent i la Unión Deportiva Rapitenca de 3ª Divisió catalana. Organitza: Club Esportiu Benicarló. Lloc: Camp Municipal d'Esports de Benicarló del km 0,5 CV- 135 (carretera Benicarló-Càlig).

18.00 h Espectacle d'animació infantil. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Caixa Benicarló. Lloc: Pl. de Marcelino Domingo.

18.30 h Pregó d'obertura del mercat medieval, amb la visita de la Reina de les Festes, Dulcinea i la Cort d'Honor, i autoritats, a la pl. de Sant Bartomeu i carrers per als vianants del centre històric de la ciutat. Obert fins a les 24.00 h. Organitza: Comissió de Festes.

19.00 h Carrusel, exhibició de doma clàssica, vaquera i de pica. Organitza: Amics del Cavall Centre Hípic Benicarló. Lloc: Recinte taurí de l'esplanada del Port.

19.00 h Processó dels patrons Sant Bartomeu i Sants Màrtirs Abdó i Senén, amb el clergat de la ciutat, Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i les autoritats. Acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers, la Banda de Música Ciutat de Benicarló i l'Escola de Danses Renaixença. Recorregut des de la pl. de Sant Bartomeu, c. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, c. de Sant Joan, c. Major, fins a la pl. de Sant Bartomeu. El Club Colombòfil Missatger realitzarà una solta de coloms. Organitza: Comissió de Festes.

19.30 h Degustació de cóc de tomaca. Organitza: Penya Salats. Lloc: Pl. de Marcelino Domingo.

19.30 h II Concurs de Xarangues Tararots. Organitza: Penya Tararots. Lloc: Pl. dels Mestres del Temple.

20.00 h Espectacle de dansa espanyola i flamenc, a la pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Danza Viva. Col·labora: Comissió de Festes.

21.30 h Entrada taurina especial per a xiquets. De 21.30 a 22.30 h. Lloc: Av. del Marqués de Benicarló i esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Cerveza Estrella Galicia.

21.45 h Cercavila de l'Escola i Grup de Danses Renaixença, al pg. de Ferreres Bretó. Es realitzarà una demostració de balls tradicionals benicarlandos. Acompanyarà la cercavila la Colla de Dolçainers de Benicarló.

22.00 h Revetlla popular amb l'actuació del duo Sol y Negro. Col·labora: Bar Frankfurt 10, Bar Cafetería Nou Racó, Bar Levante, Bar Racó del Mercat Vell, Bar Cafetería Goya i Bar Cafetería el Candil. Lloc: Pl. del Mercat Vell.

23.00 h Concert de rock a càrrec del grup Comando Ramone, amb l'actuació com a teloners de Whiskron. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Cervecería Babilon. Lloc: Pl. de l'Auditori.

23.30 h Bous embolats de la ramaderia de L'Assut i de la ramaderia d'Armando Beltrán, al recinte taurí de l'esplanada del Port. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: Codelme i Oscar Gual.

23.30 h Cercaviles amb les xarangues, pels carrers de la nostra ciutat. Organitza: Penya Tararots. Lloc d'inici: Recinte de penyes.

00.06 h Concurs de duret femení. Organitza: Penya l'Arjup.

00.30 h VII Festa del Semàfor. Organitza: Penya Tararots.

01.00 h Festa sitralera. Organitza: Penya Sitral.

01.00 h VIII Festa Flower Power, reviu els 80. Organitza: Penya l'Arjup.

01.00 h Nit fallera. Organitza: Penya XQSI.

01.00 h Festa amb música dels 60, 70 i 80. Organitza: Penya Sector Crític.

01.00 h Festa luminescent. Organitza: Penya Salats.

01.00 h Espectacular castell de focs artificials. Organitza: Coordinadora de Penyes.

02.00 h Nit Pinyer@. Organitza: Penya la Pinya.

02.30 h Festa «Com si fóra Cap d'Any». Organitza: Penya Masclet.

03.00 h Concurs de menjar polvorons. Organitza: Penya Masclet.

03.00 h Festa flis-flas. Organitza: Penya Sector Crític.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló