Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2012

Avís

El Programa Oficial de les Festes que l'Ajuntament de Benicarló dedica als seus patrons Sant Bartomeu, Santa Maria del Mar i Sants Màrtirs Abdó i Senén, des del dia 18 al 26 d'agost de 2012, ha estat aprovat per l'Ajuntament en Ple, en la sessió ordinària que ha tingut lloc el dia 26 de juliol de 2012.

Tots els textos d'aquest Programa de Festes estan registrats i no poden ser utilitzats sense prèvia autorització escrita d'aquest Ajuntament.

La Comissió de Festes no es fa responsable de possibles defectes produïts per agents externs i agreix la vostra col·laboració.

Es declina tota responsabilitat dels danys o accidents que puguen patir les persones que, imprudentment, no estiguen situades a suficient distància del lloc d'emplaçament de les traques, mascletades i castells de focs artificials durant el seu llançament. Així mateix, es demana al públic en general que preste la seua col·laboració als membres organitzadors de les Festes i que pose el màxim interès per evitar que els menors d'edat entren a l'espai reservat per a l'exhibició de les vaquetes. Estimem que la participació en les exhibicions de vaquetes suposa, indubtablement, un risc al qual cada persona s'exposa lliurement, per això es declina tota responsabilitat dels danys o accidents que puguen ocórrer.

L'Ajuntament de Benicarló es reserva el dret de canviar l'ordre dels actes, suprimir-los i variar-los, si les circumstàncies o el temps així ho aconsellen.

La Comissió de Festes agraeix sincerament la col·laboració prestada per les associacions esportives i culturals, artístiques i recreatives, les actuacions de les quals ressalten l'esplendor de les nostres Festes, així com les ajudes d'organismes oficials, entitats i particulars que contribueixen a l'organització dels diferents actes que marca el programa.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/02/2018 13:11 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló