Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2011

Monogràfic: Bous

Dissabte, 20 d'agost de 2011

08.00 h Muntatge de cadafals a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes. Col·labora Restaurante El Polígono.

Dilluns, 22 d'agost de 2011

09.00 h Entrada de bestiar boví de la ramaderia de Ramón Ángel Marín, pel c. del Crist de la Mar, av. del Marquès de Benicarló, fins a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

12.00 h Exhibició de bous a la mar de la ramaderia de Ramón Ángel Marín, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

14.00 h III Dinar de la Dona Taurina Benicarlanda, a la Llotja del Peix. Organitza la Falla la Carrasca. Col·labora la Comissió de Festes.

17.00 h III Trobada de la Dona Taurina Benicarlanda, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

Dimarts, 23 d'agost de 2011 (Santa María del Mar)

09.00 h Entrada de bestiar boví de la ramaderia d'Armando Beltrán, pel c. del Crist de la Mar, av. del Marquès de Benicarló, fins a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

12.00 h Exhibició de bous a la mar de la ramaderia d'Armando Beltrán a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

17.00 h Exhibició de bous a la mar de la ramaderia de Jaume Doménech, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes. Col·labora La Bodeguita.

23.30 h Carretó embolat, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes. Col·labora Penya Toril.

00.00 h Bou embolat de la ramaderia Jaume Doménech, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes. Col·labora Dolce Vita.

01.00 h Bou embolat de la ramaderia Ramón Ángel Marín, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

Dijous, 25 d'agost deL 2011

09.00 h Entrada de bestiar boví de la ramaderia de Ramón Ángel Marín, pel c. del Crist de la Mar, av. del Marquès de Benicarló, fins a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

12.00 h Exhibició de bous a la mar de la ramaderia de Ramón Ángel Marín, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

17.00 h Exhibició de bous a la mar de la ramaderia de la Paloma, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes. Col·labora Pizzeria Trevi.

Divendres, 26 d'agost de 2011

09.00 h Entrada de bestiar boví de la ramaderia de l'Assut pel c. del Crist de la Mar, av. del Marquès de Benicarló, fins a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

12.00 h Exhibició de bous a la mar de la ramaderia de l'Assut, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

16.30 h Exhibició de bous de la ramaderia de P. Fumadó, el Charnego, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

18.00 h Exhibició del bou cerril Jareto núm. 83 G5 de la ramaderia de Los Guateles, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes. Col·laboren els Cadafals de Benicarló.

23.30 h Entrada de bous embolats de la ramaderia d'El Pincho, pel c. del Crist de la Mar, av. del Marquès de Benicarló fins a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes. Col·labora La Bocana del Port.

00.00 h Vaca embolada, Jara núm. 31 G5, de la ramaderia de Samuel Flores, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes. Col·labora Peluquería Avance Violette Ruiz.

01.00 h Bou cerril embolat de la ramaderia de Los Guateles, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes. Col·labora La Bocana del Port.

Dissabte, 27 d'agost de 2011

11.30 h Entrada de 40 vaques de la ramaderia d'Armando Beltrán, pel c. del Crist de la Mar, av. Marquès de Benicarló, fins a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

13.00 h Musclada popular al final del c. del Crist de la Mar. Organitza la Comissió de Festes. Col·labora Lores - Tien 21 i Bar Marine.

17.00 h Exhibició de bestiar boví de la ramaderia de Fernando Machancoses, a l'esplanada del Port. Organitza la Comissió de Festes.

Avisos i notes finals

Es declina tota responsabilitat dels danys o accidents que puguen patir les persones que, imprudentment, no estiguen situada a suficient distància del lloc d'emplaçament de les traques, mascletades i castells de focs artificials durant el seu llançament. Així mateix, es demana al públic en general que preste la seua col·laboració als membres organitzadors de les Festes i que pose el màxim interès per evitar que els menors d'edat entren en l'espai reservat per a l'exhibició de les vaquetes. Estimem que la participació en les exhibicions de vaquetes suposa, indubtablement, un risc al qual cada persona s'exposa lliurement, per això es declina tota responsabilitat dels danys o accidents que puguen ocórrer. L'Ajuntament de Benicarló es reserva el dret de canviar l'ordre dels actes, suprimir-los i variar-los, si les circumstàncies o el temps així ho aconsellen.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:01 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló