Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2011

Dimecres 24 d'agost

foto

11.00 h Missa concelebrada al temple parroquial de Sant Bartomeu. Presidida pel Sr. Romà Casanova i Casanova, bisbe de Vic. Càntics de la Coral Polifònica Benicarlanda, la Coral Gent Gran, la Cor da Capo i el Cor Gregorià de la Salle. Arranjaments florals a càrrec de la Floristeria Peraire.

11.00 h LXVI Exposició de Productes del Camp i Eines Agrícoles, als baixos de la Cambra Agrària. Organitzen la Regidoria d'Agricultura i el Consell Agrari Municipal. Col·laboren l'Associació de la Dona Llauradora i la Comissió de Festes. Des de les 11.00 h fins a les 13.30 h.

13.00 h Visita al Centre Geriàtric Municipal de la Reina, Dulcinea, Cort d'Honor i autoritats, acompanyats per la Colla de Dolçainers de Benicarló des de l'Ajuntament, pel c. de Ferreres Bretó, c. del Pintor Sorolla, av. de Jacinto Benavente i el c. de Peníscola. Organitza la Comissió de Festes.

14.00 h Gran mascletà a càrrec de la Pirotècnia Tomàs de Benicarló, a la pl. de la Constitució. Organitza la Comissió de Festes.

15.00 h XXXVIII Open de Tenis Ciutat de Benicarló, a les instal·lacions del Club de Tenis a la CV-135 (Benicarló-Càlig). Organitza el Club de Tenis Benicarló. Fins a les 21.00 h.

15.00 h IV Torneig Mundial de Ping-Pong i Campionat de Guinyot, al c. de Cristóbal Colón, (davant del Bar La Facultad). Organitza la Penya L'Arjup. Bases i inscripció, els dies previs, al Bar La Facultad. Col·labora Bar La Facultad.

16.00 h Concurs de guinyot, al recinte de les penyes. Amb límit de 16 parelles. Organitza la Penya Sitral.

16.30 h XXI Concurs de Parxís, al recinte de les penyes. Organitza la Penya Tararots.

18.00 h Espectacle infantil de circ Cirkum a càrrec de munDo DiFerente, a la pl. de Sant Bartomeu. Patrocina la Caixa Benicarló.

18.00 h LXVI Exposició de Productes del Camp i Eines Agrícoles, als baixos de la Cambra Agrària Local. Organitzen la Regidoria d'Agricultura i el Consell Agrari Municipal. Col·laboren l'Associació de la Dona Llauradora i la Comissió de Festes. Des de les 18.00 h fins a les 21.00 h.

18.00 h Degustació de cóc de tomata, al recinte de les penyes. Organitza la Penya Salats.

18.00 h Partit de futbol contra la UD Rapitenca, al Camp Municipal d'Esports. Organitza l'Sporting Benicarló, CF.

19.00 h II Oktoberfest, festa alemanya al recinte de les penyes. Organitza la Penya Sector Crític. Fins a les 22.00 h.

19.00 h Processó dels patrons Sant Bartomeu i Sants Màrtirs Abdó i Senén, amb el clergat de la ciutat, Reina de Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i les autoritats. Acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers, la Banda de Música Ciutat de Benicarló i l'Escola de Danses Renaixença, des de la pl. de Sant Bartomeu, c. de Ferreres Bretó, av. de Joan Carles I, c. de Sant Joan, c. Major, fins a la pl. de Sant Bartomeu. El Club Colombòfil Missatger realitzarà una solta de coloms. Organitza la Comissió de Festes.

20.00 h Exhibició de doma de cavalls, dins del recinte taurí de l'esplanada del Port. Organitzen Els Amics del Cavall.

21.00 h Revetlla popular, amb repartiment d'orxata per part del Club de la Tercera Edat, a la terrassa de la seua seu del c. del Dr Fléming.

21.30 h Cercavila de l'Escola i Grup Danses Renaixença des de la pl. de Sant Bartomeu, c. Major, c. de Sant Joan, c. de Sant Jaume, c. Pubill fins a la pl. de Sant Bartomeu, on tindrà lloc un demostració de balls tradicionals benicarlandos. Acompanyats per la Colla de Dolçainers.

23.00 h Nit de revista amb l'espectacle de varietats encapçalat per Jordi LP, a la pista annexa del Pavelló Poliesportiu. Taquilla oberta des de les 22.00 h fins a les 23.30 h. Organitza la Comissió de Festes. Entrada: 5 euros.

23.30 h Actuació del grup benicarlando Defectos, davant de l'Auditori Municipal, amb la presentació de la seua maqueta gravada recentment. Organitza Cervecería Babylon. Col·labora la Comissió de Festes.

01.00 h Obertura del recinte de les penyes amb la realització dels següents actes:

01.00 h Hot night i Light night. Organitza la Penya Salats.

01.00 h Festa sitralera dedicada als socis i col·laboradors de la Penya Sitral.

01.00 h Festa blanca: gaudeix i vestix-te com si estigueres a l'illa d'Eivissa. Organitza la Penya l'Arjup i la Coordinadora de Penyes.

01.00 h Festa eivissenca: tots vestits de blanc. Organitza la Penya XQSI.

01.00 h Senyor del 3. Organitza la Penya Sector Crític.

01.00 h I Permanent Face. Organitza la Penya Tararots.

01.30 h II Festa Eivissenca. Organitza la Penya Masclet.

01.30 h I Festa Eivissenca. Organitza la Penya Sector Crític.

01.30 h VII Mira qui Canta. Organitza la Penya l'Arjup.

04.00 h VI Festa de l'Espuma més Spa. Organitza la Penya Tararots.

04.30 h III Sessió House. Organitza la Penya Masclet.

04.30 h 5a Fase de classificació del Concurs de neteja. Organitza la Penya Sitral.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 15/02/2019 14:59 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló