Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS

Festes Patronals 2010

El Programa Oficial de les Festes que l’Ajuntament de Benicarló dedica als seus patrons Sant Bartomeu i Santa Maria de la Mar i els Sants Màrtirs Abdó i Senén, des del dia 21 al 29 d’agost de 2010, ha estat aprovat per l’Ajuntament en Ple.

La Comissió de Festes no es fa responsable de possibles defectes produïts per agents aliens a la Comissió i agraeix la seua col·laboració. Es declina tota responsabilitat dels danys o accidents que pogués sofrir tota aquella persona que, imprudentment,no estigués situada a suficient distància del lloc on són les traques, mascletà i castell de focs d’artifici durant el seu llançament. Tanmateix, es demana al públic en general que preste la seua col·laboració als membres organitzadors de les festes i que pose el màxim interès a evitar que els menors entren a l’espai reservat per a les exhibicions dels bous. L’Ajuntament de Benicarló es reserva el dret de canviar l’ordre dels actes,suprimir-los o variar-los, si les circumstàncies o el temps així ho aconsellen.

La Comissió de Festes encomia i agraeix sincerament la col·laboració prestada per les associacions esportives,culturals,artístiques i recreatives, les actuacions de les quals realcen l’esplendor de les nostres festes,així com els ajuts d’organismes oficials,entitats i particulars que han contribuït a l’organització dels distints actes que ressenya el programa.

Tanmateix,considera que la participació en les exhibicions de vaquetes suposa, indubtablement, un risc que cadascú s’imposa lliurement, per això,es declina tota responsabilitat dels danys o accidents que puguen ocórrer.

Informació facilitada per la Comissió de Festes

Document Idioma Format Longitud Actualitzat Autor

Programa oficial

Programa oficial d'actes de les festes patronals / Programa oficial de actos de las fiestas patronales

v pdf 1,43 MB 13/08/2010

josep

Creat per josep el 13/08/2010
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/01/2019 15:21 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló