Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2010

Diumenge 29 d'agost

foto

09.00 h Inscripcions de la II Duatló Cros Basiliscus-Benicarló, totes les categories. Lloc: Ermita de Sant Gregori.Organitza: Club Triatló Basiliscus.

10.00 h IV Concentració de Cotxes Antics. Lloc: Aparcament del Port Esportiu. Organitza: Associació de Pubs del Port Esportiu.

10.00 h XXVI Concurs Caní Ciutat de Benicarló. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Club de Caçadors Sant Hubert.

10.00 h II Duatló Cros Basiliscus-Benicarló. Prova federada i popular. Categoria especial de serveis d'emergències. Inscripcions: Bar Can Povero i www.triatlobasiliscus.com. Distàncies: 6 km de carrera a peu, 25 km de bicicleta de muntanya i 3 km de cursa a peu. Lloc: Ermita de Sant Gregori. Organitza: Club Triatló Basiliscus.

12.00 h Mercat d'època. Benvinguda. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

18.00 h Mercat d'època. Obertura del mercat. Lloc: Carrers per a vianants del centre històric. Organitza: Comissió de Festes.

18.00 h Espectacle d'animació infantil. S'obsequiarà els assistents amb Fripanuts. Col·labora: Comissió de Festes. Organitza: Abella Verge i Helados La Menorquina.

19.30 h Desfilada de carrosses i batalla de confeti. Acompanyarà el recorregut la Colla de Dolçainers de Benicarló. Lloc: C. del Pintor Sorolla, pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I, c. de Ferreres Bretó i c. del Pintor Sorolla. Organitza: Comissió de Festes.

23.30 h Gran castell de focs d'artifici, a càrrec de la Pirotècnia Tomàs de Benicarló. Lloc: Escullera del Port. Organitza: Comissió de Festes.

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 15:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló