Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
FESTES PATRONALS 2010

Dimarts 24 d'agost

foto

09.00 h Circuit Provincial de Tennis per a Benjamins i Infantils (de 9.00 a 15.00 h). Lloc: Instal·lacions esportives del Club de Tennis Benicarló. Organitza: Club de Tennis Benicarló.

11.00 h LXV Exposició de Productes del Camp i Eines i Aparells de Treball del Camp (d'11.00 a 13.30 h). Lloc: Baixos de la Cambra Agrària. Organitza: Regidoria d'Agricultura.

11.00 h Exposició dels treballs de manualitats. Lloc: Club de la Tercera Edat. Organitza: Club de la Tercera Edat.

11.00 h Missa concelebrada. Presidida pel reverend Carlos Luis García i Talarn, rector de Sant Bartomeu. Pronunciarà l'homilia el senyor José Luis Arín Roig, vicari general de la Diòcesi de Tortosa, canonge lectoral i rector de la Parròquia del Sant Crist-Catedral. Acompanyaran els cants la Coral Polifònica Benicarlanda, la Coral Gent Gran, el Cor Da Capo, el Cor Gregorià La Salle i el Cor Parroquial Sant Bartomeu. Arranjaments florals a càrrec de Floristeria Peraire. Lloc: Temple Parroquial de Sant Bartomeu. Organitza: Comissió de Festes.

13.00 h Visita al centre geriàtric per part de la Reina, Dulcinea, Cort d'Honor i autoritats. Acompanyarà la cercavila la Colla de Dolçainers de Benicarló. Organitza: Comissió de Festes.

15.00 h XXXVII Open de Tennis Ciutat de Benicarló (de 15.00 a 21.00 h). Lloc: Instal·lacions esportives del Club de Tennis Benicarló. Organitza: Club de Tennis Benicarló.

16.00 h I Street Voley. Lloc: C. de Sant Antoni. Organitza: Penya l'Arjup.

17.00 h Degustació de cóc de tomaca. Lloc: Recinte de penyes. Organitza: Penya els Salats.

17.00 h Campionat de parxís per parelles. Lloc: Local de la Penya. Organitza: Penya els Amics.

18.00 h Partit de futbol contra el Càlig, CF. Lloc: Camp Municipal d'Esports. Organitza: Sporting Benicarló, CF.

18.00 h Exposició de Bonsai (de 18.00 a 23.00 h). Lloc: Saló del CEIP Marqués de Benicarló. Organitza: Associació Bonsai Benicarló.

18.00 h Animació infantil, jocs, globoflèxia i malabars, a càrrec de Sesadis Espectáculos, SLU. Col·labora: Caixa Benicarló. Lloc: Pl. Mestres del Temple. Organitza: Comissió de Festes.

18.30 h LXV Exposició de Productes del Camp i Eines i Aparells de Treball del Camp (de 18.30 a 21.00 h). Lloc: Baixos de la Cambra Agrària. Organitza: Regidoria d'Agricultura.

18.30 h Concurs de llançament de pernil per categories: infantil, femenina i masculina. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Penya Mechero.

19.00 h Fira alternativa (fins a les 23.00 h). Lloc: Pl. de l'Emperador Carles I. Organitza: Comissió de Festes.

20.00 h Processó dels sants patrons Sant Bartomeu i Sants Màrtirs Abdó i Senen, amb el clero de la ciutat, Reina de les Festes, Dulcinea, Cort d'Honor i autoritats. Acompanyats per la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers, la Banda de Música Ciutat de Benicarló i l'Escola de Danses Renaixença. El Club Colombòfil Missatger realitzarà una solta de coloms. Lloc: C. de Ferreres Bretó, pl. de la Constitució, c. de Pius XII, c. del Crist de la Mar, av. de Joan Carles I i c. de Ferreres Bretó. Organitza: Comissió de Festes.

20.30 h II Concert de Cant Coral i diversos Instruments de Festes: Un tast de música de cambra des del Romanticisme als nostres temps, amb M ª Carmen Gellida Albiol (violí) i Isabel Fèlix Ayo (piano). Lloc: Auditori Municipal. Organitza: Cor da Capo.

21.30 h Gran mascletà mixta a càrrec de Pirotècnia Tomàs de Benicarló. Lloc: Pl. de la Constitució. Organitza: Comissió de Festes.

22.00 h Cercavila i ball popular. Lloc: Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Escola i Grup Danses Renaixença.

23.00 h XIX Cantada d'Havaneres, a càrrec del grup Balandra. A la mitja part es repartirà el tradicional cremadet a totes les persones assistents. Col·labora: Bancaja. Lloc: Platja del Morrongo. Organitza: Comissió de Festes.

23.30 h Concurs de flams. Lloc: Local de la Penya. Organitza: Penya Masclet.

01.00 h Festa remember Sótano amb Dj. Pasies. Lloc: Local de la Penya. Organitza: Penya els Amics.

02.00 h Festa hawaiana. Lloc: Local de la Penya. Organitza: Penya XQSI.

02.30 h Festa flis-flas. Lloc: Local de la Penya. Organitza: Penya Sector Crític.

03.00 h Batalla d'aigua. Lloc: Local de la Penya. Organitza: Penya els Tararots

Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/02/2019 15:57 © 2000-2019 Ajuntament de Benicarló